Борил копие на Блатечки

Борил копие на Блатечки | StandartNews.com

Диляна Попова направи първа фотосесия на бебока

Синчето на Диляна Попова е одрало кожата на татко си Асен Блатечки. Това се вижда от първата фотосесия на малкия Борил за сп. "Ева", твърдят запознати, видели кадрите. "Той е най-възпитаното бебе на света. Не плаче, не вика, не ни безпокои. Иначе си е малко диваче, много е енергичен, като е буден", разказва пред изданието щастливата майка, която всеки ден разхожда Борил в близкия парк, за да диша чист въздух.

В навечерието на новата година Диляна Попова си прави и равносметка за изминалата. "2014-а е годината с най-силно емоционално изпитание в живота ми. Никога не съм се чувствала толкова слаба и в същото време толкова заредена със сила. Дадох живот, а той от своя страна изпълни с чисто нов смисъл собствения ми живот. Сега сърцето ми е напълно заето", споделя Диляна.

Малчуганът отдавна предизвиква интерес и феновете на актьорската двойка нямаха търпение да видят бебето на Блатечки, пише ПИК. Неотдавна, на премиерата на филма "Съдилището", в който Блатечки играе главната роля, най-одумваната в момента двойка дойде поединично. Диляна беше с приятелка, а Асен - в компанията на колежката си Параскева Джукелова и режисьора на "Съдилището" Стефан Командарев. Блатечки дори не изчака прожекцията на лентата и веднага отпраши към морето, където в момента снима нов филм.

София Вергара стана американка

София Вергара стана американска гражданка, съобщава Контактмюзик. Колумбийката, която се мести да живее в САЩ преди 20 години, преминала устния изпит, изискван за натурализиране.

"Карат те да се поизпотиш, защото искат да са сигурни, че заслужаваш да бъдеш част от страната. Най-интересното нещо за мен беше, че ти дават около сто въпроса, които трябва да научиш, след което те изпитват, нещо като тест. Отговорих отлично на всички въпроси. Това е много вълнуващ момент за мен. Отне ми доста време да се установя, въпреки че работя тук отдавна", похвали се Вергара.

Освен устния изпит София трябвало да изрецитира Клетвата за вярност.

Сериалът "Двама мъже и половина" ще свърши

догодина. Последният 262-ри епизод ще бъде излъчен на 19 февруари в 21 ч и ще продължи един час. След него тръгва нов ситком, с който Си Би Ес се надява да запълни оставената празнота от "мъжете". В The Odd Couple ("Странната двойка"), римейк на книгата на Нийл Саймън, ще участва Матю Пери в главната роля заедно с Томас Ленън и Линдзи Слоун.

Въпреки промените в актьорския състав и противоречията сериалът се радва на висок рейтинг и продължава да привлича средно около 10 милиона зрители.

Синчето на Диляна Попова е одрало кожата

на татко си Асен Блатечки. Това се вижда от първата фотосесия на малкия Борил за сп. "Ева".

"Той е най-възпитаното бебе на света. Не плаче, не вика, не ни безпокои. Иначе си е малко диваче, много е енергичен, като е буден", разказва щастливата майка пред изданието.

"2014-а е годината с най-силно емоционално изпитание в живота ми. Никога не съм се чувствала толкова слаба и в същото време толкова заредена със сила. Дадох живот, а той от своя страна изпълни с чисто нов смисъл собствения ми живот. Сега сърцето ми е напълно заето", споделя Диляна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай