Богато гадже захвърли Алисия, не й предложи брак

Певицата е съкрушена, след като изпусна и този заможен мъж

Богато гадже захвърли Алисия, не й предложи брак | StandartNews.com

Фолкдивата Алисия, за която вече е ясно, че няма никакъв късмет в любовта, ближе любовни рани след като за пореден път бе зарязана след дългогодишна връзка. Богатият и желан ерген Симеон Филипов си е тръгнал от Алисия, въпреки че отношенията им бяха на път да прераснат в брак, пише „Уикенд“.

Певицата е съкрушена, след като изпусна и този заможен мъж. Именно факта, че вече е сама, а няма половинка до себе си, е провокирало бившата на Валери Божинов да се втурне по участия.

Двамата със Симеон са си казали „чао” още в края на миналата година. Докато беше обвързана с Мони, както го наричат приятелите му, певицата ходеше само на 1-2 участия седмично, които бяха внимателно подбрани.

Богатото гадже я издържаше повече от 2 години и изпълнителката нямаше потребност да се бъхти по участия, а предпочиташе да е до него и да го следи да не й кръшне. Симеон Филипов подари на брюнетката скъп джип, който не е ясно дали си е прибрал след края на отношенията им. Симеон бе добър приятел на бившия партньор на певицата Жоро Бирмата, който изчезна и все още се издирва от Интерпол.

Днес Ася, както е истинското й име, явно го е закъсала за пари, защото се втурна по участия и поема всички предложение й ангажименти. Освен това звездата на масовия жанр влезе и в новия сезон на „Като две капки вода“, като причината отново е това, че е останала сама. „Най-голямата ми любов е шоколадът“, заяви във визитката си Алисия като само затвърди слуховете, че вече не е обвързана.

Фолкфурията на няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи. „Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство“, правеше си устата Алисия, но все още не може да намери такъв мъж, който задължително трябва да е и богат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай