Бог сочи името за втората дъщеря на Ивайла Бакалова

„Мис България“ е готова и за син - Виктор

Бог сочи името за втората дъщеря на Ивайла Бакалова | StandartNews.com

Ивайла Бакалова е била благословена със сън, в който Господ й казва, че най-после ще забременее и втората й дъщеря ще се казва Вяра. Това призна някогашната „Мис България“ в "Търси се".

"Неговият глас ми обясни, че ще имаме момиче, ще е здраво и ще сме много щастливи. Не мога да кажа, че забременяването беше трудно, а че пътят беше красив", искрена е Бакалова, въпреки че първият опит ин витро е в България, но не стигат дори до финала му. Тя и бизнесменът Веселин Денков, познат с прякора си Весо Брадата, се отправят към Турция, където се случва божието чудо. "Няма невъзможни неща. При нас се получи веднага, защото много вярвахме. Ако Господ е решил, ще имаме и второ дете. Ако е момче, ще го кръстим Виктор", добави Бакалова, която е майка и на 20-годишната Рая. Първоначално моделката и любимият й очаквали близнаци, но постепенно се развило само едното бебе.

"Първата ни среща беше в началото на века, след това не съм я виждал. До нея се уча основно на търпение, трудно ми е с мъжкия й характер. Аз съм по-балансираният и спокоен човек. Вярата ни доведе до Вяра. Дълги години ми беше казвано, че не мога да имам деца, но ето, че не са били прави", заяви Денков, който даде първото си официално интервю. Бакалова призна, че Весо Брадата дълго време я обвинявал за нейната популярност, която довела до неговата публичност, а бизнесменът искал личният му живот да бъде запазен далеч от медиите. Досега те се разделят сериозно два пъти - първо за два месеца, а след това за още един. "Ивчето си събира куфара, а след това се връща“, уточни с усмивка Денков. "Винаги съм знаела, че е временно. Беше ни тежко един без друг", допълни го Бакалова, която отдавна е простила на баща си, че е израснала без него.Всички участници в шоуто похвали Ивайла и като много надежден астролог – познавала всичко на всички.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай