Боби-Урсула вае фризури на Ботуша

Боби-Урсула вае фризури на Ботуша | StandartNews.com

Боби Сапунджиев, известен в миналото като Урсула, днес е успешен коафьор и от известно време се грижи за фризурите на италианките. Пътува постоянно между Милано и Рим и казва, че се чувства много щастлив. По Нова година се върна в родината и поработи за близките си клиентки в салоните на Жени Калканджиева.

"Кончита ми се стори добър артист, но естетиката му е малко шокираща. Не знам дали сме готови за подобни експерименти, но щом спечели конкурса, явно нещата са в норма. Не мога да преценя дали се изживява като двойнствен образ - и мъж, и жена, или е нечие режисьорско решение. Може би в момента е много жива темата за различните покрай Путин и някой продуцент се е досетил, че подобно изпълнение и артист ще яхнат вълната".

Самият Боби не пази нищо от Урсула - нито дрехи, нито обувки. "Не биха ми потрябвали. Няма да се връщам назад. Когато се занимавах с този вид пърформанс, беше някак доста пикантно и ново за България. Беше ми интересно да провокирам общественото мнение, да разбивам канони и предразсъдъци. Сега не мисля, че на някой въобще му пука кой, как и какво прави. Вече сме много повече граждани на света! България е странно място. Хората се възмущават от свободата, а неистово я искат, укоряват другите за своя избор, а позволяват други да избират вместо тях. Възхищават се на откровено грозни неща, пък не виждат красивото в различното. Не се чувствам обиден - нито сега, нито преди, но ми е обидно от атмосферата в родината ни. От фалшивите обещания за хубаво бъдеще и свобода на духа".

Боби от години има връзка с друг мъж, негов адаш. Казва, че любовта им е пълноценна и смята, че съдбата е била добронамерена към него до момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай