Блогър пръсна луди пари за дрехи и обувки на Кардашиян

Една от полите за 199 долара се оказа скъсана

Блогър пръсна луди пари за дрехи и обувки на Кардашиян | StandartNews.com

Американският блогър похарчи повече от 1500 долара за стоки втора употреба, които преди това са принадлежали на членове на семейство Кардашиян-Дженър,  съобщава Daily Star .

Фенката на телевизионните звезди Линзор казва, че е купила стари дрехи, обувки и аксесоари от сайта Kardashian Kloset, който продава предмети от гардероба на сестрите Ким, Кортни и Клои Кардашиян , както и на Кендъл, Кайли и майка им Крис Дженър .

Сред покупките има полупрозрачен гащеризон от луксозната марка Mugler, в който Кайли Дженър се е появявала публично. В същото време полата Armature, в която Кендъл Дженър многократно се появяваше, дойде при момичето скъсана. „Кой продава скъсана пола за 199 долара?“, протестира тя.

Поръчката включва бежова рокля с палто Celine, оформящо облекло Spanx и нови слипове на Agent Provocateur с етикет, които преди това принадлежаха на предприемача Крис Дженър. „Чувствам се много странно да докосвам гащите на Крис. Хубаво е, че са нови “, пошегува се потребителят.

През януари жената започнала да препродава върнати пратки на други хора и станала милионерка. 33-годишната Ема Хамилтън казва, че й е скучно и започнала да купува върнати пратки от други хора от складовете на популярни онлайн магазини като Amazon, за да ги продаде по-късно. Скоро жената забелязала, че хобито й носи добри доходи и решила да напусне работата си в правителството, за да се съсредоточи върху хобито си.

Превод "Стандарт"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай