България намери талант: Кантарджиев просвири на гайда

Експлозивен старт на новия сезон на "България търси талант"

България намери талант: Кантарджиев просвири на гайда | StandartNews.com

Експлозивен старт на новия сезон на "България търси талант". 5-годишният Стефан Иванов скри шапките на журито и публиката, като се доказа на сцената като изкусен гайдар

Истинската изненада обаче бе урокът, който изнесе на бившия директор на Националния център по заразни и паразитни болести Тодор Кантарджиев. На 65-годишна възраст обичаният професор се научи да свири на гайда. 

"Ти ми дръж само равен тон, чу ли? Аз ще свиря", нареди от сцената на именития имунолог, микробиолог и потомствен лекар малкият Стефан.

Въпреки, че взе за пръв път в ръцете си гайда, проф. Кантарджиев изненада всички, след като под вещите инструкции на своя учител взе, че засвири.

"Не съм слагал в ръцете си музикален инструмент от 40 години, свирех на тромпет в гимназията. За пръв път пипнах и видях на живо гайда и много ти благодаря, че я надух под твоето вещо ръководство", обърна се към малкия талант професорът, предаде "Пик".

"Стефчо, прекрасен учител си ти, педагог!", възкликна Катето Евро, а водещите Сашо Кадиев и Даниел Петканов отбелязаха, че на сцената на "Талантите" току-що май се е зародил неочаквано добър дует.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай