Бизнесмен извади пищов на длъжник

Бизнесмен извади пищов на длъжник | StandartNews.com

Разград. Бизнесмен от Разградско извади пищов на свой работник, дошъл да си иска заплатата.

Строителният предприемач Ахмед Кулиджи от разградското село Раковски насочил газовото оръжие срещу мъж от търговишкото село Соколово, който до преди няколко месеца работел при него.

Свадата станала в центъра на селото, където живее босът. Работникът започнал на висок глас да обижда патрона си и да иска да му се изплатят дължимите заплати. Кулиджи обаче, който от години изпитва трудности с бизнеса си, не просто отказал да брои пари под натиск, а сам опрял улото до гърдите на недоволния. Уплашени зяпачи повикали кварталния полицай, който съставил акт за хулиганство на бизнесмена.

Ахмед Кулиджи е известен в Разградско строителен предприемач. Преди месец бирници изнесоха на търг недостроен от него хотел, издигнат в центъра на Разград. В началото на кризата предприемачът, който издържаше регионална телевизионна програма, затвори студиото и престана да прави местни новиси. Основната дейност на Кулиджи бе насочена в сферата на строителството и стагнацията в сектора го удари силно. Докато бизнесът му вървеше нагоре, предприемачът правеше щедри дарения за болни деца, за ремонт на църкви и джамии в Лудогорието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай