Бившият прокурор на Несебър се самоуби

Бившият прокурор на Несебър се самоуби | StandartNews.com

Несебър. Бившият районен прокурор на Несебър Мариян Чернаев е сложил край на живота си. Инцидентът е станал в четвъртък в дома на ексмагистрата. Той се е самоубил с един изстрел от ловна пушка, която е притежавал законно. Близките на Чернаев и колегите му са в шок от случилото се. Свидетели на самоубийството няма. Член на семейството е открил бившия прокурор мъртъв в дома му. До тялото му е открита и ловната пушка, с която се е самоубил. "Нямаме никакви основания да се съмняваме, че смъртта е насилствена", коментира източник от полицията.

Чернаев бе един от най-известните магистрати в региона. Името му се свързваше с шумни скандали и обвинения за непристойно поведение в извънработно време. Дълги години той беше административен ръководител на Районна прокуратура Несебър. През миналата година Мариян Чернаев напусна сам системата на държавното обвинение и отвори адвокатска кантора. Той работеше заедно със съпругата си Петя, която също е юрист. Двамата имат две деца – момче и момиче.

Чернаев не е имал никакви видими проблеми, твърдят близките му. Поведението му с нищо не подсказвало, че е възможно да посегне на живота си. Семейството е имало добър стандарт на живот. Само преди месец той си купил ново БМВ, а двамата със съпругата си планирали ваканция в чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай