Бившият на Кобилкина стана монах

Предишният мъж на сексоложката го ударил на молитви

Бившият на Кобилкина стана монах | StandartNews.com

След като Наталия Кобилкина взе акъла на първия си мъж със секс, сега господинът го е ударил на молитви. Делчо Добрев – бившият съпруг на специалистката в еротиката, е станал монах.

“Наскоро се чухме с него и ми каза, че най-правилното решение е било да се разделим. Призна, че е намерил себе си благодарение на мен, че правилно съм усетила, че семейството не му е приоритет и че иска да живее като монах. Той сега наистина живее така. Станал е духовен учител”, разказва брюнетката пред  Eva.

Кобилкина и Добрев се разделиха през 2015 година. Тогава той беше споделил пред приятели, че сочната брюнетка не само не му е доставяла наслада в леглото, но дори му досаждала с измислените от нея практики, които експериментирала като същинска даскалица.

През 2017-та рускинята се венча за  следващия си съпруг - Такис Дретакис, който е баща на момченцето й Филип. „Бях си направила списък с качества за родителя на моето дете – да е синеок, сингъл, без наследници от предишни бракове, но да иска да има дете от мен. Трябваше да притежава и още много други характеристики”, признава сексоложката, която се е влюбила от пръв поглед в гърка. Семейството неотдавна се изнесе в Лондон, където Кобилкина все още не е започнала да ограмотява местното население в тънкостите на секса – засега се занимава с управлението на  домакинството, което имало нужда от бавачка, чистачка и готвачка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай