Бившата на Солтарийски мина под венчилото (снимки)

Празникът на красавицата

Бившата на Солтарийски мина под венчилото (снимки) | StandartNews.com

Преди малко повече от седмица обявихме, че бившата жена на певеца от Куку Бенд Борис Солтарийски ще става булка. Е, ето, че и големият ден за нея доийде! Сватбата ще се реализира в слънчев Маями. Тя и бъдещият и съпруг живеят там от година.

Красивата Аделина, която вече е с фамилия Димитрова, прикова погледите не за първи път, но този път като булка - с пищна бяла рокля и огромно деколте, което едва удържаше формите й.

"И ей така... решихме да се оженим", сподели щастливата брюнетка в профила си в социалните мрежи и показа част от лъскавия морски, сватбен купон.

След като си казали "ДА", влюбеното младо семейство се качило на яхта и отплавало на романтична разходка в компанията на двете си деца, става ясно още от кадрите.

Припомняме, че Аделина има 9-годишна дъщеря - Ема от връзката си с Борис Солтарийски, за когото бе в семейни отношения само допреди година, а новият й мъж изглежда има син, който очевидно е много щастлив от развоя на събитията в личния живот на татко си.

Само в рамките на година Аделина е сменила тотално начина си на живот, както и адреса си - вече е в Щатите заедно с дъщеря си и може да се похвали с ново семейство./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай