Бившата на Борисов се шири в къща за милиони

Имение за чудо и приказ

Бившата на Борисов се шири в къща за милиони | StandartNews.com

На много простор и разкош се радва бившата съпруга на Бойко борисов.

В къща за 1,3 млн. долара, или над 2 милиона и половина лева, живее в Америка бившата жена на Борисов. Д-р Стела Костова обитава имот в град Ориндж в щата Калифорния.

Къщата за чудо и приказ е публикувана със снимков материал от външната фасада, двора и интериора ѝ в популярна американска интернет страница за недвижими имоти.

Там всеки потенциален купувач на имущество би могъл да проследи историята на бъдещия си дом, както и промяната на цената му през годините. Имотът на бившата жена на лидера на ГЕРБ е вписан в регистъра през 2015 г. През същата година лекарката става негов собственик. Къщата се води еднофамилна по документи и е построена през далечната 1987 г., но в изключително модерен и съвременен стил. Простира се на над 6000 фута. Има 3 спални, 3 бани, просторна всекидневна с кухня, фитнес, изящен двор и 3 гаража с капацитет за общо 6 автомобила.

Отличава се с високи тавани, дизайнерска камина и вградени поръчкови мебели от истинско дърво. Една от най-луксозните екстри пък е спа вана. Дворът на д-р Костова е професионално озеленен и прилича на градски оазис. Има барбекю и десетки растения, за които тя се грижи. Градинарството е сред големите ѝ хобита, а в Щатите е отнесла дори семена на български розови домати, които всяка година сее в двора си, редом до палмите.

Лекарката се е сдобила с невероятната къща на почти двойно по-ниска цена преди 8 години. Тогава имотът е струвал само 779 хиляди долара, или близо 1,5 млн. лева. Ако реши да продаде дома си, бившата жена на Борисов към момента преспокойно ще може да изкара милион отгоре от сделката.

За момента обаче нямала подобни планове, защото изключително харесвала квартала си. Той е известен като един от най-престижните в града, разполага с изобилие от удобства, включително плувен басейн с олимпийски размери, осветени тенис кортове, десетки паркове и страхотна гледка.

61-годишната докторка има 36 години стаж в професията и към момента продължава да работи в местната болница в град Ориндж.

Тя се намира само на 15 минути път с кола от дома ѝ. Единствената законна съпруга на Бойко Борисов, с която се развеждат по взаимно съгласие преди много време, но остават в добри отношения, се прибира в България по един или два пъти годишно.

Най-много ѝ липсвали дъщеря ѝ Венета, която докато бе студентка, живееше заедно с нея в САЩ, както и трите внучета – Бойко, Иван и Виктория. В София живеят и майка ѝ Симеонка, която е на достолепна възраст и е вдовица, както и сестрата на Стела – Петя, също лекарка, доцент по гинекология в "Майчин дом“, пише "Ретро"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи