Бивша асистентка на Амбър Хърд: Тя е кошмар

Джони Деп е бил „спокоен“ и „внимателен“, твърди Кейт Джеймс

Бивша асистентка на Амбър Хърд: Тя е кошмар | StandartNews.com

Бивша асистентка на Амбър Хърд обвини актрисата във вербален и психически тормоз. Кейт Джеймс е работила за Хърд от 2012-а до 2015-а и твърди, че Амбър е причинила необратими щети на душевното й здраве. Жената се кълне, че било истински кошмар да служи на бившата съпруга на Джони Деп, която е злоупотребявала с наркотици и алкохол. Джеймс обаче нарече актьора „спокоен“ и „внимателен“ – той й оказвал помощ да се грижи за сина си, докато тя е на работа и никога не е проявявал агресия. Кейт е направила признанието в правна декларация по случай делото между бившите съпрузи. Тя разказва как понякога е била ангажирана от Хърд по 7 дни в седмицата и е прекарвала много време с нея, включително в интимна обстановка. Джеймс изтъква, че не е ставала свидетел на насилието, в което актрисата обвинява звездата от „Карибски пирати“.

„Тя често крещеше по мен, провокирана от най-незначителните неща. Когато избухваше, никой не можеше да я вразуми, защото беше прекалено разгневна, за да чуе какво й се говори. Будех се сутрин със серия от обидни съобщения, изпратени през нощта – тя вече ги изтри. От малкото, което видях от Джони Деп, ми се стори изключително спокоен и сдържан. Когато водех сина си с мен на работа, той беше много мил и търпелив и го учеше да свири на китара“, гласи изявлението на Кейт Джеймс.

Представителите на Амбър Хърд заявиха, че твърденията на жената „очевидно“ са фабрикувани, защото тя е ядосана на бившата си работодателка, която я е уволнила заради „лошо представяне на работното място“. Те не виждали връзка между нейните обвинения и делото на актьорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай