Бивш зам. кмет на Бургас се самоуби

Бивш зам. кмет на Бургас се самоуби | StandartNews.com

Бургас. Бивш зам. кмет на Бургас се самоуби в бургаската болница вчера на обяд. 69-годишният Петър Карамболов е скочил от шестия етаж, където се намира хирургичното отделение. Трупът му е паднал в градинката, която се намира между хирургичния корпус и кардиологичната болница. Полетът от шестия етаж се оказал фатален. Пациентът е загинал на място. Инцидентът е станал в около 13.30 ч. на обяд.

Мъжът е бил приет в отделението три дни по-рано след като се опитал отново да се самоубие в дома си. Той се е намушкал няколко пъти с нож в корема и врата. Съпругата му обаче била вкъщи и повикала линейка. След спешна операция Карамболов е бил спасен. Вчера той се изправил за първи път на крака, след инцидента, добрал се до прозореца и скочил. Близки на семейство Карамболови разказаха, че бившият кмет страдал от тежка депресия. Това е третият му опит за самоубийство. През последната година той изпаднал в тежка психоза. Не искал да се среща с никого, почти не излизал от дома си и се затворил в себе си. "Не знам да е имал здравословни или лични проблеми, но много се беше отчаял. Говореше, че няма никакъв изход. Просто беше съсипан", разказа негов съсед.

След неуспешния опит за самоубийство при Карамболов е пил изпратен психолог. Съпругата му също била неотлъчно до него. Вчера на обяд обаче жената се прибрала до дома си за малко, за да си отдъхне. Точно в това време бившият зам.кмет е полетял през отворения прозорец.

Петър Карамболов отговаряше за строителството по времето на кмета Анастас Демирев, който бе избран от БСДП в началото на 90-те години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай