Бионсе в афера с Обама, Мишел била мъж

Бионсе в афера с Обама, Мишел била мъж | StandartNews.com

Мариса Томей измамила Академията и взела оскара погрешка

Майли Сайръс е мъртва, а Уолт Дисни е жив са сред най-абсурдните слухове през 2015-та

През 2015-а се ля поредица от доста абсурдни слухове за известни личности. Колкото и невероятно да звучаха обаче повечето от тях, много им се хванаха. Някои бяха налудничави, други - скандални, но може би не трябва да забравяме, че във всеки слух има известна доза истина.

Естествено е президентът на САЩ Барак Обама да бъде интересен за целия свят и за него да се носят какви ли не слухове. Но да има връзка с Бионсе, все пак е доста крайно. Всичко започна, след като френски фотограф публикува снимки от събитие, на които най-влиятелният човек под слънцето и най-влиятелната жена на американската музикална сцена изглеждали опасно близки. Според французина двамата едва успявали да прикрият спотаените помежду им горещи страсти, а Барак Обама изглеждал ужасно отдалечен емоционално от съпругата си Мишел. По-късно фотографът се отрече от думите си, но духът от бутилката беше пуснат, клюката се тиражира многократно и отвсякъде заваляха достоверни разкази как звездата действително е успяла да свали своя президент. Кулминацията на историята, която подклажда достоверността й, дойде с още по-шокиращата мълва, че

Мишел Обама всъщност е... мъж, предрешен като жена. Клюкарите отвъд океана достигнали до това "брилянтно" умозаключение за президентшата, защото според някои тялото й имало мъжки, а не женски пропорции - краката и ръцете й били прекалено мускулести, за да принадлежат на жена. Актрисата Джоан Ривърс първа излезе в ефир и заяви, че

според нея Барак е гей

а Мишел е от мъжки пол. Спекулациите по темата се вихрят с пълна сила до днес. От друга страна Бионсе изглежда повече от щастлива със своя съпруг милионер Джей Зи, но каква е истината - само те си знаят. Говори се, че в семейството им има доста проблеми, а наскоро дори се появиха упорити слухове, че предстои развод.

За мегазвездата беше разпространен и още един, много обсъждан слух - че никога не е раждала. Любители на теории за конспирации се обединиха и тиражираха мълвата, че аренби звездата не е била бременна и че първородната й дъщеричка Блу Айви всъщност е износена тайно от сурогатна майка. Обичащата медийно внимание Бионсе почти не се показа никъде публично с бременното си коремче и никой не я видя в този ракурс. И това при положение, че досега певицата не се е крила от фотографите и без всякакво притеснение е показвала с разголените си тоалети пищното си тяло в детайли. Фактът, че Бионсе изобщо не се вясна пред камерите с наедряла фигура, наистина е доста странен. Но само това не би могло да бъде причина да се усъмним, че не е родила Блу. Всички, които са били бременни, знаят, че това не е период, в който ти е до снимки.

Майли Сайръс пък била убита и след това - заменена от двойничка, която обаче няма нищо общо с нея. Това би обяснило внезапната шокираща промяна във външния вид и поведението на звездата. Когато Майли се появи за първи път под светлините на прожекторите, тя беше земно, сладко и дори срамежливо момиче, което очароваше публиката с невинното си излъчване и южняшки акцент. И това продължи до 2014-та, когато изведнъж видяхме една съвсем нова госпожица. Тя обича да показва неприлични жестове, да ползва груб език и долнопробни изрази, да провокира и притеснява околните и най-вече - да се разхожда полугола. "Какво стана с онова сладко момиченце", се питат всички фенове на "старата" Майли. Е, теорията, че тя е убита и самозванка е заела мястото й пред публиката, вече звучи малко по-достоверно. Вече дори има човек, който се е заел да опише подмяната на истинската Майли в книга.

Том Круз не е истинският баща на Сури,

която вече е на 9, родена от бившата му съпруга Кейти Холмс. Според твърденията на запознати, татко на момиченцето бил бившето гадже на Кейти - Крис Клайн. Цялата връзка на Том и Кейти е пропита от противоречия и странни факти, които провокират въображението на клюкарите. Като се започне оттам, че двамата се събраха доста неочаквано през април 2005-а. Медиите нарекоха новата си любима двойка ТомКат. През октомври същата година Кейти обяви, че е бременна. През 2006-а двамата се ожениха и се сдобиха с малката Сури. Бракът им се разпадна няколко години по-късно, когато Кейти, пак така внезапно, реши да напусне Том. После стана ясно, че това е заради фанатичната му отдаденост на сциентоложката секта, с чиито правила на живот и норми актрисата не била съгласна. По последна информация Том не бил виждал щерка си вече цяла година. Може би, защото не й е истински татко...

Никой не знае откъде е започналата легендата, че Уолт Дисни все още е жив, но тя се разпространява от години. Много хора са убедени, че легендарният Уолт е замразен в специална криокамера, която е добре скрита в тайно помещение под атракциона "Карибски пирати" в Дисниленд. Доста романтично, но не е истина. Дисни се е интересувал от наука и е искал да бъде замразен след смъртта си и събуден в бъдещето. И макар че самият той е бил човек на иновациите и истински пионер, тази смела мечта, ако изобщо е била негова, не се е осъществила.

Мариса Томей измамила Академията е следващият невероятен абсурд. През 1992 г. актрисата спечели "Оскар" в категорията за най-добра поддържаща роля за филма "Братовчед ми Вини". Според спекулациите обаче статуетката е отишла в ръцете й погрешка, тъй като водещият объркал изписаното в плика име на победителката и е прочел това на Томей. Причината хора, свързани тясно с кино индустрията, критици и киноманиаци да се съмняват в Томей е, че останалите 4 претендентки за статуетката в същата категория са били далеч по-добри от нея и са участвали в по-стойностни филми, които по принцип биват високо оценявани от Академията. Джуди Дейвис, Джилиан Плоурайт, Ванеса Редгрейв и Миранда Ричардсън остават с отворени уста, след като от сцената чуват не своите имена, а това на Мариса като победителка.
Но далеч по-идиотско звучи, че

Джейми Лий Къртис била хермафродит

Защото актрисата има доста по-нисък и дебел глас от повечето жени и избра да осинови дете, вместо да роди собствено. Спекулира се, че Джейми Лий е била родена с мъжки и женски полови органи и по-късно е претърпяла операция, за да се превърне в истинска дама. Различни източници се кълнат, че знаят за състоянието на актрисата от хора, които са работили с нея и са виждали белезите от интервенциите й. По-смелите стигат дори дотам да предположат и че самото име на звездата подсказва за истинската й същност - Джейми Лий е универсално име, което според тях родителите са й дали при раждането, за да може детето само да избере дали да се развива като мъж, или като жена, щом порасне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай