Биг Брадър показва кадрите на Преслава, в които Богданов твърди, че са двойка

Биг Брадър показва кадрите на Преслава, в които Богданов твърди, че са двойка | StandartNews.com

Big Brother за пореден път доказа, че е най-великото шоу и изненадите в него са безкрайни. Снощи прага на Къщата прекрачиха още трима звездни Съквартиранти – Кристина Димитрова, Джино Бианкалана и Катрин Вачева. Това, което никой не знаеше обаче, е че те няма да се присъединят към останалите, а ще влязат в старата селска Къща от сезона на Big Brother. Нещо повече, там те ще бъдат посрещнати от Анита, Катя, Богданов и Кирил. Какво им е намислил Големият брат, предстои да разберем.

Тази вечер в най-известната Къща става напечено. След като Богданов се присъедини към звездната група, днес ще видим реакцията на фолк сензацията Преслава, за която футболистът твърди, че е негова половинка от известно време. Big Brother ще извика красавицата в Изповедалнята и ще я остави да изгледа признанията на Богданов по неин адрес. Какво ще последва и ще излязат ли наяве взаимоотношенията между двамата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Първите искри и остри реплики в звездната Къща ще прехвърчат между две известни певици. Кичка е едно от основните действащи лица в кухнята, а Луна продължава да засипва Съквартирантите с претенциите си. След като Кичка отказа да дели леглото си с поп фолк легендата, отношенията между двете се изостриха. В епизода тази вечер ще видим как Луна категорично отказва да се включва в готвенето и миенето на чинии. Това няма да се понрави на Бодурова, която е известна и с острия си нрав. Как ще се развие тази история и как звездните Съквартиранти прекараха първия си ден в изолация, предстои да разберем.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай