БГ мацки палят страсти по морето

Преслава и Галена

БГ мацки палят страсти по морето | StandartNews.com

Пикантни фотосесии вдигат рейтинга на моделки и певици

Жената на Солтарийски засенчи всички, хвалят я ценители

Правилото гласи: за две седмици на морето си струва цяла година във фитнеса. Родните красавици, независимо от жанра - моделки, певици, риалити звезди - вече наводниха курортите и една през друга пускат снимки от ваканцията си. Телата са на много високо ниво - почти колкото претенциите.

Двете топизпълнителки на попфолка - Преслава и Галена - заровиха томахавките и разпускат заедно край брега. Освен че записаха дует, за който феновете им се молеха години наред, те споделиха и обща плажна снимка. Плеймейтката Светлана Василева пък се пусна в провокативна фотосесия. Пикантните кадри фотографът Георги Малев е заснел край частен басейн в един от кварталите под Витоша, където Светлана често отмаря с приятели.

Представителите на мъжкия пол са напълно втрещени от тялото на Аделина - жената на Борис Солтарийски. Почти година след като се омъжи за гласовития юнак от "Ку-ку бенда", тя показа в социалните мрежи знойни снимки от плажа. Според мнозина майката на малката Ема засенчва и някои от топмоделите у нас. Що се отнася до Солтарийски, до момента музикантът не е обявил, че има нещо против. Начинът, по който младата майка е възстановила до съвършенство фигурата си след раждането, е респектиращ. Есил Дюран пък напомни за себе си със секси фотосесия в жълто, която зарадва феновете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай