Безплатни слънчеви очила за Джулая в Слънчев бряг

Безплатни слънчеви очила за Джулая в Слънчев бряг | StandartNews.com

Кен Хенсли и Мархолев забиват в Созопол

Бургас. Хиляди купонджии ще посрещнат първите лъчи на юлското слънце на южния плаж в Слънчев бряг с щуро парти. Специално за празника ще звучи уникален нов ремикс на хитовото парче "Джулай морнинг".

Купонът започва в 23 часа на 30 юни и по традиция ще продължи до изгрева на слънцето. Настроението ще подгряват ди джей Десо и ди джей Кайски.

Организаторите от "Какао бийч" са подготвили уникални изненади за най-верните фенове на Джулай морнинг. Първите 300 купонджии, които пристигат на партито, ще получат подарък по чифт слънчеви очила, които са изработени по поръчка специално за партито.

Щур купон се задава в нощта срещу 1 юли и в Созопол. Там ще забива легендарният китарист от "Юрая Хийп" Кен Хенсли заедно с българската рок звезда Георги Мархолев и неговата група "Сънрайс". Специално за събитието ще бъде построена сцена пред тракийските разкопки в местността "Буджака".

"Имаме идея да продължим инициативата отпреди няколко години Rock on The rocks, освен това снимаме и филм. Искаме това да се превърне в един продукт, който да представя България като туристическа дестинация и да покаже културата и духа на нашата страна", коментира Мархолев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай