Бейбибум с втори рожби

Народният и Армията правят рокади заради бъдещите майки

Бейбибум с втори рожби | StandartNews.com

София. Щедра реколта от вип бебета се очаква още напролет. Жрици на Мелпомена напускат храма, за да родят наследниците си, в повечето случаи от втори тото шанс. Други важни дами от шоубизнеса също с усмивка разкриват, че скоро ще дундуркат бебоци. Някои твърдят, че веднага ще се върнат на работа, други никак не бързат и се заканват да имат още деца.

Ингилизова отново чака наследник от колега

Благата вест, че Анастасия Ингилизова очаква втора рожба, наложи доста промени в афиша на Армията още в началото на вече привършващия сезон. Колежките отдавна поеха ролите й, въпреки че тя беше на първа линия при откриването на сцената "Миракъл" на петия етаж.

Както вече се знае, че бившата половинка на Деян Донков ще дари с дете друг свой колега - Христо Петков от "Сфумато". Говори се, че Ася до последно мълчала като партизанин на разпит за бременността си и споделила само с най-близките. Тя не искала да се знае за новата й любов, защото се опарила покрай неприятния опит, който имала с Динката. Тя и Донков, който сега се вихри в "Като две капки вода", се запознали още като студенти във ВИТИЗ. Неведнъж се разделяли и събирали. Постоянно се носели клюки и интриги около тях, най-често от сорта, че той се захласва по чужди булки. Двамата нямат официален брак и приключват лъвсторито си след раждането на сина им Деян Донков-младши. Но си остават сравнително добри приятели. Ася вероятно не е искала да бие барабана и поради друга деликатна ситуация - тя и Радина Кърджилова постоянно са заедно в театъра. А според светските клюкари актуалната любима на Деян вече много искала да му роди момиченце. Засега обаче не се е чуло да е бременна.

Пападополу обявила новината пред

бившия и настоящия

Aни Пападополу, една от звездите на Народния театър, също играеше до деня, в който излезе в отпуск. За нейната втора бременност се чу, още докато вървяха снимките на "Четвърта власт". Именно Александър Чобанов, един сценаристите на сериала, е бащата на бебето. Не е ясно дали те са се сближили максимално покрай камерите или просто са успели дотогава да бъдат дискретни.

Актрисата, която е от отличните ученички на Стефан Данаилов, вече има един син, плод на любовта й с режисьора Стоян Радев. Най-забавното е, че Ани обявила новината за второто си майчинство в компанията на бившия си и настоящия си мъж. "Случи се много спонтанно и естествено. Бяхме всички заедно, направих си тест и разбрахме едновременно", разказа преди време Пападополу, която през декември навърши 35.

Ева Тепавичарова снима до последно


Ева Тепавичарова, която набра шеметна скорост със сериала "Столичани в повече", вече е в осмия месец. За да не й личи, често снимали героинята й Йовка в близки планове или в по-подходящи ракурси. И за нея това е второ бебе, от нов мъж. "С приятеля ми Жоро се познаваме от 4-5 години. Той се занимава с интернет реклама. С него живеем луксозно. Той така казва за спокойствието - че е най-големият лукс. Добре ми е с Жоро, но понякога и аз прекалявам с моето "вържи ми обувките, развържи ми обувките", разказва тя. Синът й Борил, от предишният й партньор, се разбирал добре с любимия на майка си. Сладурът е първи клас и е доста любознателно дете. Второто й отроче също ще бъде момче. Ева твърди, че няма да излиза реално по майчинство, защото всичко е пресметнато. "Работи се до последно, детето се ражда, когато театралният сезон е свършил, лятото се почива, а наесен - с песен", разправя чаровницата. За първия си съпруг тя пояснява, че останали много близки приятели, а причината за раздялата била банална - несходството в характерите. Терминът на Ева е през май, но тя ще играе официално до края на март - последната й сценична изява е в "Пет жени с еднакви рокли" в Народния. Със смях разказва, че си забравя текста в "Столичани в повече" заради хормоналния дисбаланс.

Юлияна Дончева се осмели


Юлияна Дончева, чиято хубост не е подвластна на времето, реши да дари с първа рожба ММА боеца Станислав Недков, за когото се омъжи през 2009 г. Въпреки че не е на 25, тя не се страхува да бъде отново майка. Признава, че е правила дълго време опити да забременее с различни методи.

"В моя случай въпросът може би трябва да звучи така - колко трябва да е влюбена една жена, за да реши да ражда на 48? Не смятам, че това е геройство, а по-скоро желание да направиш човека, когото обичаш, много щастлив. Станислав обожава децата и щеше да е крайно егоистично от моя страна да не опитам всички възможности да го даря с рожба", каза наскоро Юлияна.

При първата си бременност водещата на "Пряка демокрация" по ТВ7 била едва ли не 100 кила, затова сега много внимава с храните. "Тогава ядях сладко, сега предпочитам плодове и салата, така че май няма да се стигне до нови рекорди", казва тя. Юлияна признава, че е благодарна на хората, които са я подкрепили и не са й пълнили главата с глупости от сорта коя е подходящата възраст за раждане. "Когато човек си поставя цели, не мисли за опасности и последствия, гледа само напред. Раждането на едно дете е най-невероятният дар и той оправдава всичко, през което минаваш. Дано всичко да е наред, за да станем родители през лятото. Не са близнаци и не ме интересува полът, за мен е важно само да се роди живо и здраво", категорична е красавицата.

Петко и Яна чакат момче


Петко Димитров и Яна Акимова, които се загаджиха, докато тя се водеше все още половинка на Орлин Павлов, чакат първото си бебе. Доскоро мълчаха от суеверие, но неотдавна оповестиха, че мислят за име на момченце. Танцьорката сподели, че иска да роди по естествен път и че много се надява да кърми рожбата си. Яна има желание за поне 2-3 деца, а Петко - направо за пет. Това ще бъде вторият му син. Първият е Виктор, плод на любовта му с Мария Игнатова. Баткото чакал с нетърпение бебето. "Пита ме непрекъснато кога ще излезе. Отначало искаше да е братче, после сестриче", разказва Яна. Смята се, че тя вече е в пети-шести месец. Преди време близък на Петко ги щракнал на разходка в Прага и пуснал снимката им във Фейсбук. От кадъра се вижда, че се държат ръка за ръка, влюбени като ученици. За тях това бил своеобразен меден месец. Яна не спира с танците въпреки положението си и даже ще участва активно в конкурс по латино в края на месеца в София.

Генка се тъпче със солети в ефир


Генка Шикерова се разхубави по време на втората си бременност и тези дни отнесе комплимент от екранния си партньор Константин Караджов, че прилича на Пенелопе Крус. Преди време тя едва не припадна, докато водеше "Тази сутрин" по bTV. Когато й прилошавало, колегите й пускали реклами, за да не се види какво става, разказа самата тя в "Преди обед". Известната тв журналистка е към края на петия месец. Колегата й все тичал да й взима солети. "Сега вече съм добре и не се налага", разказва новинарката. Любимият й Неделчо Златанов искал момче, а Генка казва, че и с момиче ще й е добре. Двамата имат дъщеричка Александра, която на 30 април ще навърши 3.

"Втората ми бременност е много добре планирана и се радвам, че се получи", смята телевизионерката. Тя все още не знае кога ще излезе в майчинство. Когато носела Александра в корема си, излязла в отпуск само 2 седмици преди раждането. Генка най-вероятно ще работи до края на май и обещава да не ражда в ефир. Рожбата си очаква на 30 юли.

Ромина в осмия месец


Ромина Андонова наскоро издаде пола на второто си дете. Този път очарователната половинка на футболиста Дарко Тасевски ще стане мъжка майка. Преди близо две години тя роди дъщеря им Дария. Брюнетката разкри, че името и на второто й дете отново ще започва с буквата "Д", но не посмя да го издаде. "Ама как така... откъде?", попитал Дарко, когато научил, че отново ще стават родители. Той бил изненадан, тъй като Ромина забременяла само година, след като се появила малката Дария. Миската е в осмия месец. Тя и мъжът й живеят в Тайланд, където той е подписал 2-годишен договор с местен футболен клуб. Дарко вече търси детска градина там, в която да запишат малката Дария. Ромина сподели, че й се иска още едно дете. "За третото съм решила да е тайна", каза брюнетката, като поясни, че тогава не смята да разбира какъв е полът на бебето, докато не роди. "Гледам да купувам неутрални дрешки, за да може другото да ги носи", каза още тя. "На 25 години съм вече и няма какво да говорим - изпуснах своето развитие в модата. Бих участвала в ревюта и фотосесии само за удоволствие. Смятам да се занимавам с биология", твърди миската. Вкъщи двамата с Дарко си говорят на български, но понякога включват на македонски. Така например казвали "марсовци" на извънземните.

Зуека пак татко


Васил Василев-Зуека всеки момент ще стане татко за втори път. Приятелката му, режисьорката Ани Вичева, е в напреднала бременност. Двамата са се преместили в по-просторна къща в село Лозен, където обзавеждат детска стая и тръпнат в очакване на наследника си. Тв водещият има голяма дъщеря, Девина, от предишната си жена, актрисата Нина Димитрова. Любовта им с Ани пламнала на снимачната площадка. Двамата се познават от доста години, работят заедно в "Господари на ефира".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай