Бейби бум в Холивуд

Две любими актриси станаха майки за пореден път

Бейби бум в Холивуд | StandartNews.com

Дженифър Лав Хюит, звездата от "Знам какво направи миналото лято", "Гарфийлд", "911" и "Шепот от отвъдното", роди третото си дете. 42-годишната актриса съобщи в Инстаграм радостната вест, че със съпруга й Брайън Халисей отново са станали родители. Рожбата им е момченце, което са кръстили Ейдън Джеймс. Дженифър Лав Хюит и Брайън Халисей са семейство от 2013-а. Двойката има 7-годишна дъщеря, Отъм Джеймс, и 6-годишен син, Атикъс Джеймс.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt)

Междувременно нейната колежка Кирстен Дънст не остана по-назад и също разкри, че тайно отново е станала мама. Актрисата е посрещнала втората си рожба - също момченце, Джеймс - още преди 4 месеца. 

"Това е най-новият човек, големият кахуна. Той е ангел, но гладен ангел. И тежък ангел", коментира звездата и разкри, че четиримесечното бебе вече тежи 8 килограма. 

Баща на детето е актьорът Джеси Племънс, познат с ролята си в сериала „В обувките на сатаната“, който е заедно с актрисата от 2016-а. Двамата се запознават на снимките на сериала „Фарго“, където играят съпрузи и любовта пламва между тях и в истинския живот. Кирстен и Джеси са родители на още едно момченце, наречено Енис, което е на 3 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай