Вторник,

Берлускони с млада булка-депутат. Вижте я (СНИМКА)

От: СТАНДАРТ -
2781
Берлускони с млада булка-депутат. Вижте я (СНИМКА)
A
A
A

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони отново скандализира семейството си, страната си и целия свят. 85-годишният милиардер  сключи брак за трети път. Избраницата му Марта Фашина е с 53 години по-млада от медийн бос.

Родената в Калабрия булка е депутат от партията на Берлускони "Форца Италия". Тя живее със Силвио повече от две години, но досега той упорито отклоняваше желанието й да се венчаят, пише Novini.bg.

32-годишната Марта измести предишната годеница на експремиера Франческа Паскале, която беше по-млада с 49 г. от милиардера. Фашина дори си татуира инициалите С.Б. в знак на любовта си към Берлускони. В миналото тя е работила във фондацията „Милан”, откъдето датира и познанството ѝ с бившия премиер. Фашина беше избрана за депутат от „Форца Италия” през 2018 г.

Въпреки всичко Марта не сбъдна напълно мечтата си, защото сватбата й през уикенда е символична. Двамата с Берлускони не са сключили граждански брак. Петте деца на бившия премиер са категорично против.

Все пак Силвио и любовницата му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството присъстваха 60 гости, предимно съратници на политика. От децата му липсвал само най-големият син, който обяснил отсъствието си със страх да не се зарази с коронавирус.

До последно сватбената церемония била под въпрос, защото повечето приятели на Берлускони го убеждавали, че заради войната в Украйна тържеството ще се приеме като "пир по време на чума".

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, след като веднъж вече сватбата била отложена.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com