Вторник,

Бербатов с разкрития за себе си. Изуми публиката

От: СТАНДАРТ -
3580
Бербатов с разкрития за себе си. Изуми публиката
A
A
A

Откровено интервю за рисуване, кино и йога даде Димитър Бербатов. Той бе първият гост на Николаос Цитиридис при старна на новия сезон на шуто.

 "Аз съм много строг, понякога крайно строг родител. Децата трябва да знаят, че нищо не им е даром", убеден е Бербо, който има 48 гола с екипа на България. Футболистът разказа разказа и как голямата му дъщеря Деа му е искала автограф след един благотворителен мач.

Пали се по йогата, когато е в Манчестър Юнайтед. "Гледах Райън Гигс какво прави и как се грижи за тялото си. Той игра до 41 години. След това започнах и аз. Разбира се, че Юнайтед е моят персонален връх. Планината, която изкачих с много труд и пот. Усещането е несравнимо. И там идва по-трудното - да докажеш, че си достоен за Театъра на мечтите", спореди Бербо.

Според него по-голямата част от футболната общественост у нас иска промяна в БФС.

"Няма какво да ме спре, водим битка вече почти 2 години. Не съм сам, имам екип зад гърба си, който следва моя морален компас. Имаме подкрепа. Усеща се в хората, които ме спират по улиците. Времето дойде, желаят ни успех. Може би някои се заблуждават от начина, по който се държа, от имиджа или от очите... Това е погрешно. Всеки трябва да има чудовище в себе си и да знае как да го контролира. Аз не правя изключение. Времето за промяна е дошло. Ключът е в честния конгрес", каза Митко.

Бившата звезда на ЦСКА никога не е крил, че обича лютеница. Новината е, че вече си я прави сам.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com