Бенатова стяга шоу за Нова тв

Журналистката напусна bTV, прави проект с шефовете на Диков и Райкова

Бенатова стяга шоу за Нова тв | StandartNews.com

София. Миролюба Бенатова смени bTV с Нова тв. Репортерката реши да се впусне в ново амплоа и да прави свое предаване в конкурентната телевизия. Тя се раздели с bTV и започна работа с продуцентската къща "Телеман". Компанията прави две предавания за Нова тв - "Дикоff" и "Горещо".

Новият проект с Миролюба Бенатова ще е третият, който хората на Ники Русакиев ще подготвят за частната медия. Засега от "Телеман" отказват подробности какъв тип предаване ще прави Бенатова, кога ще е стартът му и на гърба на кои популярни програми ще се излъчва то. Не е изключено на популярната журналистка да бъде поверено предаване, подобно на съботно-неделните издания, които Лора Крумова правеше, преди да излезе в майчинство, коментират телевизионери. Така Нова тв би могла да изпревари конкурента си с подобно издание, тъй като в най-популярната частна медия все още търсят кой да води временно "Тази събота" и "Тази неделя".

Новината за напускането на Бенатова бе съобщена от bTV. От медията обявиха, че журналистката поема по нов път, извън новините. "Напускам bTV, но не и журналистиката. Решението ми да си тръгна от телевизията не е плод на моментни обстоятелства, а на дълго обмисляне от каква промяна имам нужда, за да продължа професионалния си път", каза Бенатова. Тя допълни, че след 13 години в bTV чувства, че няма какво повече да даде, така че да е полезна за развитието на телевизията. "bTV ми даде всичко необходимо, за да се развия и утвърдя успешно като телевизионен журналист. Благодаря на Люба Ризова и на целия мениджърски екип за подкрепата в моменти на изпитание за професионализма и волята ни. Вярвам, че по-доброто за всички ни предстои", коментира Миролюба Бенатова и заключи: "Довиждане, а не сбогом".

Слуховете, че журналистката ще се раздели с bTV тръгнаха, след като Ани Цолова и Виктор Николаев се преместиха в Нова тв.

Тя е поредният новинар, който се раздели с bTV

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай