Бели свещи и метални сувенири носят хармония у дома

Бялото ще бъде един от цветовете за 2020 г

Бели свещи и метални сувенири носят хармония у дома | StandartNews.com

Според киталския календар настъпващата 2020 година ще е под знака на Металния плъх. Плъхът представлява началото на нов цикъл. Китайците вярват, че началото на нов цикъл е идеалното време да започнем нови проекти и да оставим старите и вредни навици.

Според източното учение фъншуи всяка година си има талисмани за късмет. За настъпващата 2020 година на първо място по сила са металните предмети. Такава фигурка на трикрака жаба, която държи в устата си монетка и е заобиколена от монети, е единият от фъншуй символите за късмет, който може да поставите в дома си или офиса. За да ви донесе благополучие и богатство, поставете елемента срещу вратата на помещението или в югоизточната част. Другият талисман е китайският дракон, защото той се разбира чудесно с плъха, пише Струма.бг.

Китайците го смятат за върховното същество, присъстващо в много важни церемонии. Драконът е символ на защита, късмет и успех и често е изобразен в цветовете жълто, зелено и синьо, които са някои от цветовете на годината на Металния плъх. Може да го добавите като декорация в дома си под формата на сувенир. Третият предмет, който ще ни носи щастие, е бялата свещ. Бялото ще бъде един от цветовете за 2020 г. По китайските разбирания той представлява смес от метал и сиво. Белият цвят символизира чистота, ето защо е хубаво в дома си да имаме бели свещи, които ни осигуряват топлина и светлина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай