Белезници за четирима заради дрога

Белезници за четирима заради дрога | StandartNews.com

Акция проведе полицията в Пиринския край срещу притежанието и разпространението на дрога. Четирима мъже са арестувани. В жилище, обитавано от 24-г. благоевградчанин И.С., в областния център е намерено и иззето бяло топче с тегло 0,03 гр. След направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин. Той е задържан със заповед в ареста до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354А, ал.3 т.1 от НК.

Полицаи са открили наркотик и у 23-годишния кюстендилец М.Я., който е проверен на улица "Стефан Карчев" в Сандански. При извършения обиск у него са намерени 4,3 грама суха марихуана.

Унифомени спрли за проверка кола в района на манастир „Св. Св. Козма и Дамян" в Сандански. Колата „„Опел Астра" управлявал 25-г. санданчанин К.М. При обиска у пътуващия в опела 28-г. негов съгражданин С.С. са спипани 0,75 грама сух канабис. И двамата са вкарани в ареста до 24 часа.

В дера в местността Чешмена глава край санданското село Враня са открити 5 зелени растения с общо тегло 2,250 кг. Оказало се, че са марихуана. По случая е образувано досъдебно производство, издирва се стопанинът на канабисовата нива.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай