Бела и Джиджи Хадид направиха немислимото за Версаче. Яки снимки!

Мрежата загря след старта на рекламна кампания

Бела и Джиджи Хадид направиха немислимото за Версаче. Яки снимки! | StandartNews.com

https://www.spletnik.ru/img/2022/02/nadja/20220217-versace-1.JPGБела и Джиджи Хадид направиха нещо немислимо заради Версаче. Съблякоха се заедно и позираха голи за реклама на модната икона.

Донатела Версаче публикува нов кадър от снимките на пролетната кампания на Версаче – на него Бела и Джиджи Хадид позират напълно голи.

Моите богини, похвали се Донатела.

Снимката светкавично наелектризира мрежата, защото модните фенове бързо разпознаха стара визия - известната кампания на Versace Home от 1995 г., за която позираха супермоделът Клаудия Шифър и актьорът Силвестър Сталоун.

Донатела редовно цитира творческото наследство на своя брат, основател на марката Джани Версаче в колекциите си. Например, преди няколко сезона тя пусна колекция, която се превърна в нов прочит на "морската" колекция на Версаче пролет-лято 1992.https://www.spletnik.ru/img/2022/02/nadja/20220217-versace-2.jpg

Бела и Джиджи Хадид станаха лица на новата кампания на Версаче, която вече се появи онлайн. Самата Донатела също участва в тази фотосесия със сестрите си и позира с тях в някои кадри. И Бела, и Джиджи вече активно участват в ревюта на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Бела и Джиджи Хадид на снимачната площадка на Versace

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай