Бебетата на звездите

Бебетата на звездите | StandartNews.com

Новородени ще огласят шоубизнеса и политиката

Каквото и да вещаят звездите и разните там астролози за 2016-а и за изпитанията, които ще донесе тя, поне едно хубаво нещо е сигурно - това безспорно ще бъде годината на звездните бебета. Цял куп новородени ще огласят обществения живот у нас и по света, шоубизнеса и политиката. А щастливи събития като раждането на нов живот елиминират свадите, враждите и изобщо всичко лошо. Те ни помагат да се обичаме и поздравяваме. Или поне повечето от нас.

Бебешката инвазия ще започне от най-високите етажи на властта. Първото внуче на премиера Бойко Борисов ще проплаче може би в края на февруари или началото на март, точна дата все още няма. "Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета", похвали се Борисов навръх големия християнски празник в профила си във Фейсбук. Сто процента е сигурно, че наследникът на министър-председателя ще се роди в София. Това разкри сестрата на премиера д-р Красимира Иванова, която работи в Първа АГ болница "Света София", но бебето няма да се роди там. Д-р Иванова знаела преди премиера за бременността на племенницата си Венета. "Ще стана още веднъж баба. Ще помагам - като леля или като баба. Не зная как ще ме нарича", разказа с усмивка лекарката. Интересно как премиерът ще отбележи раждането на първия си внук и дали ще спази традицията властимащите да подаряват по нещо на народа. Надали обаче ще подари по единица отгоре на учениците - като Борис III при раждането на Симеон.

Във властта ще се появи и "обикновено" министерско бебе. Дипломат номер едно ще става татко през април. Митов трябваше да се ожени за британката Мелани Удуърд на 14 ноември. Заради атентатите в Париж на 13 ноември, обаче тържеството във Военния клуб бе отменено.

"Днес трябваше да бъде моята сватба пред Бога и хората с жената на живота ми Мелани. За да споделят радостта ни в София се събраха наши приятели от България и от цяла Европа. Сватба днес няма да има. Не е време за сватби", написа Митов в профила си във Фейсбук.

Даниел и Мелани се врекоха на скромно тържество пред столичния кмет Йорданка Фандъкова и в най-стария храм у нас - черквата "Свети София". Кумуваха приятели на младото семейство от чужбина. Мелани Удърд е британка, завършила е история в Станфорд. Тя работи в международната неправителствена организация Independent Diplomat. Живее от няколко години в България.

На "Позитано" 20 също ще вдигат чаши за бебе. Дългогодишната пиарка на БСП Жанет Пашалиева и соцдепутатът Димитър Горов очакват втората си рожба - две години след първородния Давид. Той ще стане батко може би точно около рождения си ден на 26 юни. Жанет и Димитър, които пазеха дълго връзката си в тайна, се ожениха преди три години в Ловеч.

Българският шоубизнес също ще се озари с много нови личица. Деян Донков и Радина Кърджилова ще станат родители за първи път. През всичките години откакто двамата са заедно, течаха слухове за забременяването на младата актриса, но винаги се оказваха измислица. Сега обаче новината е потвърдена от бащата на Радина - художникът Христо Кърджилов. Бебчето ще бъде момче и ще се появи на бял свят в края на пролетта. За съжаление, Радина ще трябва да намали участията си в спектакли в Театъра на армията, където тя е на щат. "Йерма", където тя се вихри доста екстремно, вече е свалено от афиша. Това ще е първо дете за Радина и второ за Деян. Той вече има син от колежката Анастасия Ингилизова - Деян младши е особено щастлив от новината. Старши пък вероятно ще поздрави за предстоящото майчинство и бившата си изгора Кристина Милева.

Още една актьорска двойка ще черпи. Саня Борисова и Ники Илиев ще посрещнат първата си рожба в края на пролетта. Новината не е официално потвърдена, но фигурата на Саня издава очакването на щастливото събитие. Те се венчаха през лятото на 2012 г. на поляната над Ковачевица. Тогава решиха, че все още не се чувстват сигурни за сериозната роля на родители. Сега, почти четири години по-късно, явно вече са се решили.
Моделката Ирена Милянкова ще става майка за пети път. Красавицата има четири деца от Росен Чолов, който през 2012 г. бе задържан по обвинения за сводничество и склоняване към проституция. С новия й партньор Никола Чолаков ще посрещнат първата си обща рожба в началото на лятото. Двамата се запознали по работа. Всъщност Ирена поканила Чолаков на интервю във фирмата, която щяла да напуска. Милянкова заемала длъжност в гръцка агенция за недвижими имоти - след модната агенция "Визаж". Първоначално Чолаков не знаел нищо за нея, но веднага я проучил в Гугъл. Сега двамата имат общ бизнес с недвижими имоти.

Чолаков също има две деца от предишни връзки. В момента само три от наследниците им живеят постоянно с тях, а другите са при бившите им половинки. С екс съпруга си Милянкова е в нормални отношения и разговарят често около децата - Филип Себастиан, Мелани Роуз, Уилям и Натали Роуз. Двамата се разделиха след 14 години съвместен живот.

И друга моделка ще става майка за пореден път. Ромина Тасевска е бременна с третото си дете. Наследникът на "Мис България" и съпругът й футболистът Дарко Тасевски ще се появи съвсем скоро, но родителите не искат да знаят какъв ще е полът. В момента двамата живеят в Тайланд с Дария и Давид. "Винаги съм искала да имам поне три деца, но не съм поставяла срокове кога точно това да се случи. За мой късмет бебето идва в най-подходящия момент, защото ни предстои да останем още около две години в Тайланд, а тук имам всички необходими условия спокойно да родя и да отгледам децата си", споделя Ромина. 3-годишната Дария и 14-месечният Давид са кръстени на баща си, но третото дете най-вероятно няма да носи същата буква. Ромина и македонецът обмислят име за номер три. Макар да върши по-голямата част от домакинството сама, Ромина все пак има помощница, която й помага, когато е навън с децата. Двете били много близки и тя е може би единственият човек, на когото разчита в Банкок.

Бременна в петия месец е и солистката на "Мастило" Вики Терзийска, похвали се самата тя. Бебето е момиче и дори вече си има име - Маргарита, на майка й. Бащата е по-възрастен от родителката бизнесмен, който вече има един брак и двама тийнейджъри. Бременността е сбъдната мечта за 36-годишната Вики. Тя винаги е искала да стане майка и няма да се спре дотук, а още от сега иска още деца. С половинката й живеят заедно, но засега нямат намерение да сключват брак. През годините певицата е спрягана с кого ли не, дори с Коко Динев. Приписвани й са връзки с Графа, Ники Кънчев, политика Емил Кошлуков, Явор Бахаров и други. Вики имаше любов с колегата си от "Мастило" - китариста Десо. Сега той е женен за дъщерята на тв водещия Иво Танев и имат дъщеря.

Миленита също е в очакване на третото си дете, плод от любовта й с брадъра Мариян. Фризьорът стана популярен преди близо 10 години, когато участва във втория сезон на риалити шоуто "Биг брадър". По онова време той успя да раздели женените тогава Миро и Елена, които също бяха част от съквартирантите.

Миленита сама обяви новината, че е бременна по време на свой концерт. 40-годишната певица има две деца от бившия си съпруг - Ясен и Калина. Мариян също се радва на свое дете - Евана. Дъщеря му е от неговата връзка с Ева, която пък участва в третия сезон на "Биг Брадър".

Деян Славчев-Део стана на 40 години и вече ще става баща. Приятелката му Мариана ще ражда около май. Двойката е заедно от 2013-а, след като Део се раздели с тогавашната си приятелка - танцьорката Елена Добрикова.

Лив Тайлър, Мел Гибсън и Анди Мъри посрещат наследници

Сред световните звезди също ще проплачат много бебета. Сред новите родители са Лив Тайлър, Анди Мъри, Рони Ууд и Мел Гибсън - за впечатляващия девети път. Новата приятелка на звездата от "Какво искат жените" Розалинд Рос, която е само на 24, изглежда е бременна с първото им дете. 59-годишният кино ас има седем деца от бившата си съпруга Робин и дъщеря на шест години от бившата си приятелка Оксана Григориева. Розалинд Рос е бивша състезателка по езда с амбиции да стане сценарист. Двамата с Мел Гибсън са близки от юли. "Роузи винаги е казвала, че иска да стане млада майка и да има три или четири деца", пише австралийското списание "Ню айдиа". Розалинд е първата приятелка на Мел Гибсън, откакто се раздели с Оксана през 2010 г. Разлъка, която беше последвана от грозни скандали за малтретиране, а самият актьор затвърди лошия си имидж с няколко пиянски свади с ченгета.

Китаристът на рокдинозаврите "Ролинг стоунс" Рони Уд ще става баща на 68. Музикантът и третата му съпруга, 37-годишната Сали, очакват близнаци. Дамата е бременна в третия месец. Сали и Рони започнаха да излизат през 2012 година. Ожениха се миналия декември в Лондон, а Род Стюарт им беше кум. След това Сали осинови четирите деца на Рони и така се сдоби с девет внука. Най-големият син на Рони - 39-годишният Джеси, е от брака му с Криси Финдли. От втората му съпруга Джо са Лия - на 36, и Тирон - на 30. Той осинови и сина на Джо - Джейми, който сега е на 41.

Лив Тайлър също чака трето бебе, макар да роди съвсем наскоро втория си син. "Боже, май щъркелът отново ще ни посети! В корема ми расте малкият Тейлър Гарднър. И нашето семейство расте! Толкова съм благодарна. Дейв Гарднър, обичам те", написа дъщерята на Стивън Тайлър.

Кралският елит в Европа ще се обогати с още един наследник, но той няма да е на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както постоянно се спокулира. Шведският принц Карл Филип съпругата му принцеса София, бивша манекенка и участничка в рилите шоута в скандинавската страна, очакват първото си дете през април. 36-годишният Карл Филип е второто дете на крал Густав и кралица Силвия. Голямата сестра на принца, принцеса Виктория, също е бременна и трябва да роди второто си дете през март.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай