БДЖ отново пуска диско влак за студентския празник

БДЖ отново пуска диско влак за студентския празник | StandartNews.com

София. За втора поредна година БДЖ ще пусне специален влак, в който около сто студенти ще се забавляват за студентския празник.

Името на инициативата, организирана от „Swift GAP Events", е „Среднощен Експрес 2".

Нетрадиционното събитие ще се проведе през нощта на 6-и срещу 7-и декември във влака, който по разписание заминава от Централна гара София в 22:35 ч. За целта БДЖ ще осигури допълнителен вагон, който ще бъде включен в състава на композицията. Вагонът ще бъде предварително оборудван от организаторите с озвучителна техника и светлинни ефекти.

За допълнителното осигуряване на празнична атмосфера ще допринесе и украсата от балони, конфети и други парти артикули. Музикалната атмосфера в специалния вагон от композицията на влака ще премине през почти всички стилове музика. За доброто настроение на пътуващите студенти ще се погрижат и участници в популярни телевизионни формати, които ще допринесат за музикалното оформление с изпълнения на живо.

Във влака „Среднощен Експрес 2" ще пътуват около 100 студенти от различни университети в София, които за около четири часа ще бъдат част от уникално по рода си празненство в композиция на редовно пътуващ влак по маршрута София – Варна. Приятните емоции от празничното пътуване студентите ще продължат да споделят в старопрестолния град Велико Търново, където ще останат за отпразнуването на предстоящия студентски празник.

Целта на инициативата е чрез празничното пътуване да бъде внесено разнообразие в представата за организиране на празненство, като по този забавен и нестандартен начин се популяризира и пътуването с националния железопътен превозвач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай