Батето приживе : Аз управлявах страната!

Припомняме си уникалните фрази на Иван Славков

Батето приживе : Аз управлявах страната! | StandartNews.com

Да си спомним за един уникален човек - Иван Славков. Батето почина на 1 май 2011 година.Това е последното му интервю, което даде специално за вестник „Шоу“. „Тема Спорт“ представя на читателите си какво споделя големият Иван Славков.

Ето част от хнезабравимите му истории.

"Аз съм подложен на такъв сексуален тормоз, но вече полека-лека се отървавам. Разбира се, че обичам жените, кой не ги обича, все пак съм се женил и цели три пъти. А извън браковете пък колко…

То не е за разправяне, така че и проблеми, и жени има при мен. Но винаги съм карал жените около себе си да се чувстват като принцеси. Цял живот за жени харча, много пари ми минаха през ръцете и всички жени в моя живот са били принцеси.

Останах вдовец на 26-годишна възраст. Живяхме три седмици заедно с първата ми съпруга и това беше всичко. Две години след това се ожених втори път, 3 седмици ми трая първият брак, 13 години – вторият и сега 10 години третият.

Единственият стрес в живота ми е свързан с раждането ми. Аз съм преносено дете с 12 дни.

Ами ти знаеш ли каква мъка е да си тъст на Иван Славков? И представа си нямаш… Не, не, в много добри отношения бяхме, разбира се, не сме имали проблеми. Имаше върхове и спадове, което е нормално в едно семейство, но в крайна сметка, децата носят кръвта на това семейство. Тодор Живков беше душа човек, добряк, така че в това отношение няма да се чуе нищо лошо.

Не съм искал Алла Пугячова да я хвърлям, как ще правя такива глупости, снимах се просто тогава в един филм с нея в Москва.

С Алла слизахме по една стълба от балкона към основния ресторант и това беше всичко, как си ме представяте да хвърля такъв уникат?

Аз управлявах държавата. Нямах контрол от никого. Имах самоконтрол.

Правех, каквото си исках. Решавах какво да се пусне и какво да се поправи, но не и да се спира. Никой не ми се бъркаше в работата. Тогава България имаше една телевизия. Това беше националният медиум. Аз й бях шеф. Нямаше Политбюро над мен, нямаше ЦК, МК и т.н. Никой не разбра, че управлявах страната."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай