Неделя,

Бате Енчо забогатя от "Патиланци"

От: "Стандарт" -
A
A
A

Най-евтиният рожден ден  струва "само" 305 лева

Енчо Данаилов (Бате Енчо), който последен отпадна от телевизионното шоу "Маскираният певец" в ролята си на Звездата, е натрупал стотици хиляди левове като мениджър на парка с атракции за деца в София "Боби и Кели".

Бившето "Патиланци" в столичния ж.к. "Младост" се води официално на името на фирмата "Дъ Пойнт Ентъртейнмънт" ООД, където управители са Ангелина Иванова и италианецът Стефано Романалди, действителният директор е именно Бате Енчо. И макар баснословните суми от минимум 18 лева вход за дете в него, отношението към малчуганите е известно като скандално лошо. Отзивите за служителите и атракционите както в социалните мрежи, така и в най-голямата търсачка Google са убийствени -"Дадох 22 лева, за да може детето ми да се забавлява, а в замяна то получи само крясъци от служител, че не бивало да се катери на определени места", пише чужденец, решил да се довери на рекламирания професионализъм на кадрите, подбрани от бившия водещ на детското шоу "Кой е по-по-най" преди години.

Други родители съобщават пък за счупени играчки, а майка дори предупреждава, че малката й дъщеричка се е върнала у дома със синини на ръчичката от служителка на парка, която си е позволила дори физическа агресия спрямо детето.

Най-евтиният рожден ден, който може да се организира за хлапе в "Патиланци", струва "само" 305 лева, като включва входа за до 5 деца и съвсем лек кетъринг. За сметка на това забавление на всички атракциони за весел повод, както и почерпка за родителите, би струвал на родителите цели 1300 лева.

Още по-любопитната подробност е, че паркът, който Енчо менажира, се представлява от 2 фирми с еднакви имена, регистрирани по едно и също време. Едната от тях обаче е с изцяло запорирани активи от фирма за бързи кредити.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички