Бареков проговори за ТВ 7

Бареков проговори за ТВ 7 | StandartNews.com

"Надупването към властта няма да върне дълговете и да спре синдиците, за което Вие, журналистите от ТВ 7 и НЮЗ 7 очевидно нямате никаква вина. Колеги, които лично аз съм поканил на работа от други медии, не позволявайте вашите собственици да крият мръсната си съвест и да мият мръсните си ръце през вашите лица". Така Николай Бареков се обърна към бившите си колеги от ТВ 7 и коментира вчерашното нахлуване на съдебен изпълнител и синдици в телевизията.

"ТВ 7 изкупва стари дългове, но не само към банките, а и към днешните управляващи, които отново са на власт. Омразният Бареков го няма от почти две години в ефира на ТВ 7, а през последната година бях единствено обект на злостна атака от вашата медия в синхрон с тезите на политическите ми опоненти. Като дългогодишен телевизионер трябва да ви призная, че точно през това време ТВ 7 загуби физиономията си и се превърна в кръгла нула", посочва той.

Бареков се обърна и към Борисов с думите: "Не съдете бившите ми колеги от ТВ 7 и НЮЗ 7 за Костинброд. Костинброд е това, което ни противопостави, раздели и ни превърна във вечни опоненти в българския политически живот. Не наказвайте слабите заради действията на силния ви противник".

"Нямам причина да се срамувам, че Ви събрах като екип от БТВ, Нова и БНТ, че много от Вас жадуваха да бъдат поканени от мен в екипа на ТВ7 и благодаряха горещо за тази привилегия. На много от Вас приютих и целите Ви семейства, за да не текат саморазправи срещу Вас от конкурентите медии. Не се срамувам от всички разследвания, направени от моя екип срещу безобразията в здравеопазването и енергетиката от първия кабинет на ГЕРБ и Бойко Борисов. Останалото оставям на Вашата съвест, а и на съвестта на управляващите", се казва още в обръщението на Бареков към бившия му екип в ТВ 7.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай