Българка води "Елуаз"

Българка води "Елуаз"  | StandartNews.com

София. Цирк "Елуаз" пристига у нас на 7 април, седмица преди спектаклите им на 12 и 13 април в зала 1 на НДК. В екипа е и българката Мария Монева. Тя е тур мениджър и вече четири години работи с канадската компания. Сред 15-те акробати и танцьори в култовата трупа са швейцарката Еми Воте и французинът Батист Монтасие, които очароваха всички с участието си в шоуто "Dенсинг старс" по Нова. Еми и Батист успяха за кратко да разгледат София, дори опитаха специалитети от националната кухня. Сега двамата ще бъдат гидове на своите колеги в обиколката им из столицата и задължително ще ги заведат до храм-паметника "Свети Александър Невски", който им направи най-голямо впечатление у нас.

Шоуто на "Елуаз" е уникален микс от акробатични номера, екстремни спортове, хип-хоп и брейкденс. Ефектната мултимедия със сгради и графити представлява анимиран град, в който се развива действието. Участниците в него танцуват по специално изработен синтетичен килим. Танцьорите са облечени в еластични разноцветни костюми, които улесняват движението им. Ефектът е изключително впечатляващ заради непрекъснато движение на сцената, а кулминацията са рискованите номера и поддръжки на акробатите.

Билетите за шоуто на цени от 40 до 90 лева могат да се купят от касите на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Деца до 10-годишна възраст влизат безплатно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай