"Българе", Миро и Сезони на финала на Чудесата

"Българе", Миро и Сезони на финала на Чудесата | StandartNews.com

Невена и Сезона правят дуети с изпълнителя на "Сувенир"

В началото на тазгодишната национална кампания на в. "Стандарт" "Чудесата на България" бяха 85 културно-исторически обекта в категорията "Атракции" и 33 - в "Открития".

Голямото гласуване започна на 12 май 2014 г. Стъртът бе даден от Вила "Армира".

Чудо номер 1 през 2013 г. стана крепостта "Цари Мали Град". Шест месеца по-късно отчете 500 000 туристи и внесе в бюджета на Самоков над 300 000 лева от входни билети. През 2012 г. победител станаха Белоградчишките скали, които отбелязаха над 25% ръст на туристите след кампанията. А първият победител през 2011 г. станаха мощите на св. Йоан Кръстител, които и до днес събират хиляди поклонници в Созопол.

Грандиозно шоу с имена - чудеса от родния шоубизнес, ще бележат Големия финал на "Чудесата на България". Спектакълът ще започне с изпълнение на ансамбъл "Българе". Танцьорите на Христо Димитров ще влязат ударно точно в 18,30 часа в Студио 1 на БНТ. С тяхното изпълнение ще започне живото предаване, по време на което ще станат ясни победителите в двете категории - "Атракции" и "Открития". Всеки един от обектите в националната кампания на в. "Стандарт" ще има отбори застъпници, които ще убеждават зрителите защо точно тези обекти трябва да станат номер 1. Така след ансамбъл "Българе" ще бъдат представени тимовете на крепостта "Трансмариска" край Тутракан, крепостта "Перистера" над Пещера и остров Света Анастасия до Бургас, които ще се борят за златото в категорията "Атракции". Три тима ще бранят и финалистите в "Открития" - за Пръстена убиец, Маската на Терес и Урвич-Манастира на Паисий. Между бурните дебати страстите ще успокояват млада гвардия от родни таланти. Миро ще излезе два пъти на сцената на Големия финал на "Чудесата на България". Заедно с Невена двамата ще представят последния си хит "Всичко, което искам". Миро има и още едно изпълнение - заедно с талантливата 10-годишна Симона. Коя е песента, с която ще повдигнат настроението на зрителите, обаче остава тайна до утре вечер. В Големия финал ще участват и младите открития на Стефан Диомов - група "Петте сезона".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай