Азарей за небесния танц на планетите: Проблемите се решават

Днес Слънцето навлезе в зодиакалния знак Водолей

Азарей за небесния танц на планетите: Проблемите се решават | StandartNews.com

Звездна прогноза направи астрологът Азарей.

Едно от най-важните небесни събития е, че Меркурий вече не е ретрограден.

Вчера в 15:13 ч Меркурий стана директен, но е все още в своята стационарна фаза. Следващите два-три дни ще са силно зареждащи. Ще имате чувство за освобождение и облекчение. Нещата стават сякаш от само себе си. Ще цари дух на очакване и оживление. Всичко започва да си идва на мястото. Намират се решения на проблемите. Прояснява се съзнанието. Това, което се е укривало, излиза на бял свят. Проектите започват да се реализират.

Все пак не прибързвайте, а обмисляйте възможностите, които се предлагат.

За капак Слънцето направи съвпад с Плутон в 16:42 ч в знака Козирог, което носи слабости при вземане на управленски решения. Бъдете деликатни в общуването. Импулсивността не ще ви бъде от полза. Избягвайте масови събрания и тълпи.

На 20.01.2023 г в 10:31 ч Слънцето навлезе в зодиакалния знак Водолей. Ще бъдете приятелски настроени. Ще носите надежда и сбъдване на мечтите си. Бъдете опора за околните, слабите и немощните. Споделете своите радости!

Новолунието във Водолей ще ознаменува и началото на годината на Водния заек според китайската астрология. Това ще стане в събота. 

Бъдете щастливи!

Азарей

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай