Азарей: 2022 – Вибрацията на шестицата е за семейство и любов

Годината е много благоприятна за артистична дейност

Азарей: 2022 – Вибрацията на шестицата е за семейство и любов | StandartNews.com

 

2022 година ще бъде важна за семейния живот, както и всичко, което провокира вашите чувства. Домашното огнище и децата ще привличат по-осезателно вашето внимание. Ще имате изгоден случай, след който ще пристъпите към промени във фамилията или дома. Имате възможност да осмислите отношението си към родители, деца и близки хора. Възможно е да бъдете изкушени да инвестирате в недвижими имоти.

Годината е много благоприятна за артистична дейност. Ще се радвате на разцвет на творческите си сили. Благоприятните влияния ще усетите, когато са пробудени желанията да сътворявате. Вдъхновението, въображението и вкусът ще са прекрасна основа за вашата реализация. Късметът ще бъде на ваша страна. Общата тенденция е към баланс.

Вашите идеи в съчетание с интуиция ще ви донесат успехи в работата. В приятелствата ще се стремите към хармония. Бъдете съобразителни. Ще имате желание да разкрасите работната обстановка или да закупите ново обзавеждане за дома.

О, сантименталност! Тази област е ключова за годината. Ще ви се наложи да проявявате по-толерантно поведение в интимен план. Бъдете отстъпчиви и миротворни.Силната емоционалност понякога води до изолиране. Управлявайте чувствата си. Трансформирайте ревността си в грижа.

Светът има нужда от добра воля и вие може да се превърнете в неин проявител. Бъдете честни в любовта си. Изберете подходящи условия, които да ви съдействат за постигане на хармония и равновесие в чувствата. Променете жизнената си среда и начина си на живот. Цялата Вселена иска точно това. За мнозина 2022 година ще бележи началото на нова любовна връзка.

Ще направите разходи, свързани с  подобрения в дома с цел по-голям , като  комфорт. За постигането на тази цел ще намерите  решения и финансова подкрепа. За необходимите парични средства ще са нужни  благоразумие и находчивост. Годината е подходяща за сделки с недвижими имущества. Очаквайте промени в дома или на работното място.

Препоръчва се да водите здравословен начин на живот. Установете нови правила в битието си, дори само като превантивна мярка. Избягвайте стреса и претоварване с работни ангажименти. Пазете сърдечно-съдовата система, гръбначния стълб и половата система.

АЗАРЕЙ, 2022 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай