Автомобилна икона избра наша пещера за нов модел

Какво решиха във Ферари

Автомобилна икона избра наша пещера за нов модел | StandartNews.com

В Белоградчик има защо да бъдат доволни.

Автомобилният гигант Ferrari избра града за представянето в България на най-новия си модел Ferrari Roma Spider. Това съобщи кмет на Община Белоградчик Боян Минков, предаде Фокус.

Пищната  церемония бе като кадри от фантастичен филм, включваща много атрактивни светлини и музика, изпълнения на живо на гайда и пиано, в галериите под земята на известна местна винарска изба, разположена в пещера Магурата, допълни Минков. 

Редом до докосването си до най-новият модел на Ferrari Roma Spider, гостите можеха да дегустират и уникалните вина и ракии, произвеждане от домакина избата в село Рабиша.

Минков допълни, че е щастлив, че " Белоградчик отново е във фокуса на световните медии. Събитието, което привлече ценителите на една от водещите марки в автомобилостроенето в света е огромна реклама за Белоградчик. 

Хубавите неща за нашия град предстоят, допълни Минков, поздравявайки десетките гости дошли на представянето. 

Roma Spider е не просто откритата версия на купето Roma. Тъй като се появи четири години след него, вариантът Spider има някои подобрения по двигателя, изпускателната система, окачването и звука.

Споменатият 3,9-литров туин турбо V8 е същият като в SF90, само че в Roma е без хибридни помощници и електрически щуротии. Мощността му е 620 к.с., въртящият момент – 761 Нм, разположен е отпред, но зад предния мост.

Това позволява на новия Spider да ускорява до 100 км/ч за 3,4 секунди по пътя към максимална скорост от над 320 км/ч – числата са практически идентични с тези на купето, защото роудстърът е само с 84 кг по-тежък – 1556 кг без течностите. 8-степенната скоростна кутия също идва от SF90, но тук е преработена за по-нежна смяна на предавките и е съобразена с липсата на хибридна система като тази в Stradale-то. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи
Денис
преди 2 месеца

Според мен имаш помагач! :Д Затова е доволна жената!

Откажи