Астролог на Даяна каза най-добрите дати за сватба

Юпитер и Сатурн във Водолей носят много щастие тази година

Астролог на Даяна каза най-добрите дати за сватба | StandartNews.com

Коронавирусът провали много планове през 2020 г. Най-нещастни бяха двойките, принудени да отменят сватбата си. Не липсваха влюбени, които въпреки изолацията си казаха „да” – с маски, без тържества или приемаха поздравления онлайн. Но повечето от младите хора, врекли се един на друг, решиха да изчякат новата 2021 г. с надеждата, че тя ще им донесе повече щастие и късмет.

Кои са най-подходящите дати за сватба? Отговор на въпроса даде бившата астроложка на принцеса Даяна Деби Франк. За щастие 2021 г. изглежда по-обещаваща. „С навлизането в 2021 г. както Юпитер, така и Сатурн наскоро са образували Голямо свързване във Водолей през декемврийското зимно слънцестоене“, обясни Деби Франк, цитирана от ДарикНюз. На 17 декември Сатурн окончателно се премести в знак Водолей, където ще остане в продължение на 2 години. На 19 декември Юпитер също преминава в знак Водолей, където ще остане една година. Цикълът на Юпитер и Сатурн е важен за световните и социални процеси. Връзката на планетите се случва на всеки 20 години и това води до промени в политиката, икономиката, обществото, казва още топ астрологът.

"Очертава се нов 20-годишен цикъл, който сигнализира за нова ера. Това само по себе си е символ, че събиранията ще бъдат предстоящи, тъй като Водолеят е знакът на групи, събития и връзка.", каза Деби. И посочи най-добрите дати за сгодяване и сватба през 2021 година.

29 януари - Връзката между Слънцето и Юпитер на тази дата я прави идеална за сгодяване. Тази дата носи благословия и вечна надежда.

11, 13, 14 февруари - 11-ти е много добра дата за сватба, а 13 и 14 се присъединяват към Меркурий с Венера и Юпитер, което води до щастливи връзки - идеално време за поставяне на въпроса " Ще се омъжеш ли за мен?".

4 април - Великденският уикенд на 4 април обединява Слънцето и Венера в любовен балон, който е прекрасно време за сключване на брак с романтично предложение. Това е един от най-добрите уикенди в годината за благоприятни събития, според Деби.

7 и 8 май - През май най-доброто време за сватба ще е на 7 и 8 май.

24 юни е оптимистичен и положителен период, датата е най-добрата за тези, които искат да направят важната крачка в средата на годината.

10 юли - Любителите на лятото задължително трябва да си резервират 10 юли, за да направят една топла сватба.

14 август - Предложението за брак през август е най-добре да бъде направено на 14-ти.

2 октомври - Звездите са прекрасно подредени на този есенен ден за една щастлива церемония.

16 ноември е ден, в който е много подходящо да се вземат решения, които променят живота.

3 декември - Предложенията и сватбите през декември носят коледния дух, а на 3-ти магията е още по-силна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай