Арестуваха голи гамени на Иракли

Арестуваха голи гамени на Иракли | StandartNews.com

Иракли. Пияни младежи разиграха сценка със стриптийз на плажа в Иракли. Компания вилняла по адамово облекло пред очите на малки деца в петък. Наложило се туристите да викат полиция, която да усмири младежите. Докато униформените проверявали личните им документи, обаче, неколцина от развеселените купонджии строшили антената на мобилната полицейска станция, монтирана върху патрулката, и откраднали втория предавател.

В пиянските изпълнения участвали и няколко дами, които също показали всичките си прелести на децата. Скандалът започнал от сутринта и продължил цял ден. Десетина къмпингари, които почиват в считания за незаконен къмпинг в Иракли, си организирали пиянски купон. Те застанали на входа за охраняемия плаж, който се стопанисва от "Емона 2000", и започнали да вдигат мощни наздравици. "Докато се наливаха с алкохол, тези хора започнаха да се държат грубо и вулгарно. Притесняваха преминаващите туристи, които почиват на морски плаж "Река Вая". Обиждаха ги. След обяд положението излезе от контрол, защото започнаха да крещят и да пеят пиянски песни точно когато е времето за следобедна почивка", разказа Вихрен Кюркчиев, управител на туристическа база "Иракли".

Появата на униформените не стреснала ни най-малко пияните. Веднага след като полицаите си заминали, те се преместили на охраняемия плаж и започнали да разиграват демонстративно стриптийз. Те се съблекли чисто голи и умишлено скандализирали туристите с непристойни пози. Младежите и девойките започнали да подскачат голи между хавлиите и крещели нецензурни думи.

Много от семействата с малки деца напуснаха ивицата заради скандалното поведение на пияните нудисти. На място отново пристигна полицейски патрул, който арестува двама от групата, уличени в кражбата на антената и разбиването на втория предавател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай