Арестуваха "аватара" Сам Уортингтън

Арестуваха "аватара" Сам Уортингтън | StandartNews.com

Ню Йорк. Познатият най-вече от мега продукцията "Аватар" актьор Сам Уортингтън е бил арестуван в Ню Йорк, след като е посегнал на фотограф, съобщават световните медии.

 

Източници от полицията и очевидци разказват, че инцидентът се е случил на ъгъла на улиците "Джейн" и "Гринуич", докато 37-годишният Уортингтън се разхождал с приятелката си - 26-годишната манекенка Лара Бингъл, когато фотографът Шън Ли ритнал младата жена по пищяла. Сам Уортингтън реагирал мигновено, като ударил папарака в лицето.

 

Актьорът е бил задържан и по-късно освободен под гаранция, но ще трябва да се яви в съда на по-късна дата, тъй като му е повдигнато обвинение в нападение. Фотографът не остава по-назад и може да се похвали с обвинение в нападение, тормоз и безразсъдно излагане на опасност.

 

Лейтенант Джон Гримпъл от полициятя в "Голямата ябълка" е потвърдил за британския вестник "Дейли телеграф" ареста на Сам Уортингтън и че му е повдигнато обвинение.

 

Това не е първият арест на Уортингтън за физическа саморазправа - през ноември 2012 г. той беше задържан за сбиване пред клуб с портиер, който отказал да пусне вътре подпийналия актьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай