Аня Пенчева с изненадващо разкритие, гласяли я за вицепрезидент

Актрисата сподели опита си в политиката

Аня Пенчева с изненадващо разкритие, гласяли я за вицепрезидент | StandartNews.com

Аня Пенчева за малко да стане вицепрезидент.

Тя сподели опита си в политика в предаването "120 минути" по бТВ. Красивата разказа, че участвала в учредяването на партията на бившия столичен кмет Стефан Софиянски Съюз на свободните демократи, като още тогава един от шефовете във формацията се опитал да ѝ нареди в кои медии да не дава интервюта. Тя пък се заканила да даде на следващия ден пресконференция да разкаже "колко свободни са свободните демократи".

Пенчева разкрива, че е имала предложения за кариера в политиката: "Получавала съм предложение да бъда депутат, служебен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във вярност на партията!", коментира тя. 

Аня Пенчева приема пандемията от коронавирус като повод хората да се концентрират върху простичките неща, "независимо къде живееш, млад ли си, стар ли си, беден ли си, богат ли си". 

"Когато нещо ти разпръсне живота, си даваш сметка, че най-важното е да си здрав и да има с кого да се смееш. Когато човек е болен, мечтае само да оздравее. Когато е здрав - има и други мечти." - споделя актрисата в "120 минути".

Аня Пенчева не е типичната баба, макар вече да има 3 внуци. 

"Децата ми пораснаха - имат си вече свои деца. Щастлива съм, че съм ги възпитала да бъдат отговорни. Внуците ми са прекрасни - Александър, Борис и Илиян - все мъжка компания." - споделя за настоящето си аплоа тя. 

Когато пораснат, си ги представя благородни и честни. Мечтае да умеят да благодарят и да се извиняват. Иска да научат какво е обор, конюшня и рибарник не от таблета и телефона, а от реалния живот. Споделя и забавна случка, при която малко дете нарекло мандрата "гараж за крави".  

Актрисата признава, че обича природата и заедно със съпруга си всеки ден ходи на Витоша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай