Антония Петрова удари всички! Какви пари харчи

Тоца се е развихрила и ще разори мъжа си

Антония Петрова удари всички! Какви пари харчи | StandartNews.com

Антония Петрова  удари всички златотърсачки в земята! Харчи като луда и ще разори мъжа си Ивайло Батинков, говорят близки до тях.

Мис Крокодил не спира да харчи парите на съпруга си. Постоянно го кара да прави скъпи покупки. Пръснали са 600 000лв за ново „Ферари Рома“ наскоро. Колата е току що излязла от завода. Миналата година си купиха още едно, но явно им е малко.

Луксознoто  спортно возило е шофирано предимно от мъжа на блондинката Ивайло Батинков, но понякога и тя си позволява да го кара. Тя се фукала с него и привличала вниманието. Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили.

В България подобни коли са единици. Батинкови са единствените, които притежават два автомобила от серията. Новото „Ферари” е малко по-различно и с година по-ново.

Фамилията забогатя драстично покрай пандемията от коронавирус. Здравното министерство купи тогава с обществена поръчка от фирмата им лекарство, което се изписва в болничните протоколи срещу Ковид-19 за над 27 млн. лева.

Миската и мъжът й са спечелили близо 5 милиона лева с печалба от 20% и то напълно законно. Сега Тоца не пропуска да обикаля света, а скъпите подаръци към нея не са за подценяване, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай