Анистън и Пит отново се събират

Бившите съпрузи се съюзяват за нов проект

Анистън и Пит отново се събират | StandartNews.com

Дженифър Анистън и Брад Пит отново се събират. Звездите ще работят заедно за първи път от 19 години насам и ще участват в четенето на „Щури времена в Риджмънт Хай”, пише списание „Harper's Bazaar”, предаде Нова. 

Бившите съпрузи за последно работиха заедно през 2001-а. Тогава Пит се появи като гост-звезда в сериала „Приятели”. По това време двамата бяха женени от 1 година. Четири години по-късно двамата се разведоха, след като Брад срещна Анджелина Джоли на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит”.

Още в началото на тази година обаче звездите предизвикаха сериозно любопитството на феновете си. Догадките около бившата двойка се появиха по време на раздаването на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори. Докато Анистън получаваше своя приз, камерите уловиха Пит, който не можеше да откъсне поглед от нея на един от мониторите зад кулисите. По-късно двамата се срещнаха и размениха набързо поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и няколко погледа.

А сега бившата двойка ще участва в „Щури времена в Риджмънт Хай”. Сред другите известни актьори, които ще се включат са Джулия Робъртс, Матю Макконъхи, Морган Фрийман и Шон Пен. Целта е благотворителна – събиране на средства за фондацията на Шон Пен, с които ще бъдат подпомогнати засегнати от кризата с коронавируса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай