Ампутираха дясната ръка на 19-годишен

Ампутираха дясната ръка на 19-годишен   | StandartNews.com

Сливен. Ампутираха китката на 19 годишен младеж от Сливен. Драмата се разигра тази нощ в цех за производство на пластмасови изделия в село Крушаре, съобщиха от полицията.

Трудовата злополука с него е станала в 3,50 часа сутринта. Младежът, който се казва Николай, е бил откаран в Спешното отделение, а от там в ортопедията. Ампутирана му е дясната ръка.

Работникът е бил на трудов договор. Информира ли сме Инспекцията по труда, казаха от полицията в Сливен.

Стана ясно, че фирмата, в която работи Николай е "Ди-ем". "Не познавам собственика. Купиха мястото преди година и половина, сложиха машини за производство на пластвасови изделия, но нямам представа колко души работят при тях", каза Димо Станков, кмет на село Крушаре.

В МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен тази сутрин е приет 19-годишен младеж с премазана длан при трудова злополука в цех за пластмасови изделия в село Крушаре. Наложила се е ампутация на дясната ръка на ниво китка, съобщиха от болницата в Сливен.

Миналия месец стана трудова злополука в друг цех за производство на пластмаси в региона- в село Ябланово. Там машина откъсна четирите пръстта на работник.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай