Амал Клуни блести на червения килим (СНИМКА)

Това се случи на Британските модни награди

Амал Клуни блести на червения килим (СНИМКА) | StandartNews.com

Амал Клуни винаги привлича вниманието с модния си избор, независимо къде се намира. Червеният килим на Британските модни награди не прави изключение от това.

За повода адвокатката по правата на човека избра блестящо творение с кройка на русалка, което подчертаваше по приличен начин женствената ѝ фигура и привличаше погледите от всички ъгли. По-точно тя беше с рокля на Atelier Versace, пише vesti.bg.

амал клуни

Роклята, която е без ръкави в телесен цвят беше украсена със златни и бронзови апликации, които варираха по размер и форма и създаваха омбре ефект на червения килим.

Изпод дългия подгъв на роклята надничаха златни токчета, а тя допълни външния си вид със златна чанта и бижута от Cartier.

Гримът в нюд нюанси също вървеше страхотно с тази комбинация. За грима и този път се погрижи Шарлот Тилбъри. Нещо повече, Амал Клуни беше поканена на Британските модни награди, за да връчи на своята дългогодишна приятелка, гримьорка и предприемач специална награда за приноса ѝ към модата – която включва работа с повече от 100 дизайнери, 180 корици на списания и повече от 600 редакционни и рекламни кампании.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Митева
преди 4 месеца

Тази жена Амал каквото и да сложи по себе си не е в състояние да предизвика възхищение!Не е лошо да не я рекламират за щяло или нещяло!Бъдете по- скромни...всеки добре вижда показаното и прави реална преценка!!!

Откажи