Алпийска кулинарна седмица започва в Lidl

Над 50 вида вкусни предложения могат да намерят почитателите на интернационалната кухня във веригата

Алпийска кулинарна седмица започва в Lidl | StandartNews.com
  • Над 50 вида вкусни предложения могат да намерят почитателите на интернационалната кухня във веригата

 

От днес стартира новата тематична седмица на Lidl, които единствени предлагат подбрани продукти от цял свят на своите клиенти. До 20 февруари всички любители на интернационалната кухня ще могат да опитат над 50 вкусни предложения от Алпите. Голяма част от артикулите идват и с детайлни рецепти за тяхното умело приготвяне, за да могат клиентите да се доближат максимално до традиционната кухня на този регион.

 

Кулинарното алпийско приключение включва сурово сушена Шварцвалдска шунка и традиционен Баварски леберкез. Ценителите на млечните специалитети могат да открият във веригата селекцията сирена от Алгой, Алпийски регион, известен с производството именно на сирене.

 

Интернационалната трапеза се допълва и с традиционна фест бира, която може да бъде закупена и в комплект с “маскруг” – типична немска халба, добила особена популярност около Октоберфест, с обем от почти литър. Отделно клиентите могат да комбинират пенливото пиво с деликатесния брецел с маасдамер и гауда, също типичен за Алпите.

 

Тематичните седмици на Lidl са идеален начин за едно гастрономично пътешествие по света, без да напускаме дома или страната. Разнообразието от кулинарни изкушения дава възможност на всеки да се потопи в културата и обичаите на различни страни и да се докосне до тяхната кухня и характерни вкусове.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай