Алисия призна защо влезе в "Като две капки вода"

Певицата участва в в първото издание на „Маскираният певец“

Алисия призна защо влезе в "Като две капки вода" | StandartNews.com

Алисия участва в новия юбилеен 10-и сезон на „Като две капки вода“ и в ефира на „Събуди се“ разкрива мотивите си да се впусне в предизвикателството, в което ще излезе от вече утвърдения си образ.

„Преди години участвах в първото издание на „Маскираният певец“ и още тогава си казах, че ако получа предложение за „Капките“, ще приема. „Маските“ бяха огромно предизвикателство и се нуждаех от още по-голямо. В „Маскираният певец“ никой не виждаше как изглеждам, а тук ще трябва да танцуваме и пеем, и да изглеждаме различно всеки път като влизаме в различен образ. Това изисква много труд. Особено трудно ще е за мен, тъй като аз не изпълнявам чужди песни, а пея само собствени. Трудно ще ми е да изляза от собствения си образ и да си променям гласа, така че да не бъда разпозната. Мисля, че предаването ще ме научи да бъда различна“, коментира приемането на предложението за участие Алисия.

„Преди „Маскираният певец“ не съм предполагала, че ще изпълнявам толкова различни песни и че до такава степен те ще ми харесат и ще ги изпълнявам с удоволствие. Това, което ми помага е, че влизам във формата с голямо желание. Взимам насериозно участието си, но съм сигурна, че ще се забавлявам на макс. Дори и да има критика към мен, няма да се сърдя, тъй като е много трудно. Подготвяйки се за първия лайф, осъзнавам колко е било трудно на всички участници в предишните сезони на „Капките“, признава певицата.

„Няма образ, който да не искам да ми се пада. Дори и да е някой не типичен за мен, ще е забавно да го направя. Никога не съм пяла опера и може би това би ме затруднило ако ми се падне такъв образ“, разкрива изпълнителката.

„Социалната ангажираност на предаването е един от най-страхотните му аспекти. Много се радвам, че всяко едно предаване има такава кауза. Често ми пишат за различни болни деца, за които се събират пари. Може би каузите ми биха били такива, ако естествено имам възможността да спечеля, тъй като осъзнавам колко е трудно. Това ще е една от причините да се старая повече да спечеля, за да мога да помогна“, споделя мотивите си да се бори за победа Алисия.

„Подготвям няколко песни в момента и ще се постарая по време на „Капките“ да излезе поне една със сигурност. Но осъзнавам, че сега влизам в една голяма буря, тъй като всяка седмица ще трябва да изграждам нов образ. Ако успея да се справя добре, може и да успея да заснема видеоклип и да зарадвам почитателите ми с нова песен. Но през следващите три месеца ще се отдам изцяло на „Като две капки вода“, разказва певицата.

Изпълнителката, която има собствен моден бранд разказва, че само за година и половина от лансирането му, може да се похвали с доста почитатели и често забелязва на участията си фенове, които носят дрехи от бранда й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай