Алена предупреди как да се пазим от ретроградния Меркурий

Според астролозите на 21 април отново сме влезли в ретрограден Меркурий

Алена предупреди как да се пазим от ретроградния Меркурий | StandartNews.com

Според астролозите на 21 април отново сме влезли в ретрограден Меркурий и този период ще продължи до 15 май.

„Зарадвах се, че пропуснахме цели два месеца – бяхме без ретроградни планети. Надявах се, че ще има някаква стабилизация – икономическа, политическа, на за съжаление това не се случи“, коментира пред бТВ астрологът Светлана Тилкова – Алена.

Нейните съвети са в този период да не си купуваме лека кола, мобилни телефони и бяла техника. Също така да не сключваме важни договори, ако обаче много се налага – да има клауза за преподписването им. Не е желателно в този период да сменяме работата си или да теглим кредит.

„В момента Меркурий е ретрограден в Телец и най-важното е засиленият материален стремеж. Телецът обича да има да трупа, без да бъде меркантилен и егоист. Лъжите и измамите ще бъдат активирани“, уточни Алена.

Ето и влиянието на ретроградния Меркурий по зодии:

Особено трябва да внимават огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец), защото Телецът като се ядоса и му падне червеното пред очите, е неуправляем.

Земните знаци (Телец, Дева и Козирог) са малко по-облагодетелстване – с по-меко влияние, но и те не трябва да пренебрегват забраните за договори и смяна на работа.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) успяват в подобни периоди да намерят вярната пътека – независимо дали ще минат под плета или ще успеят да го прескочат.

Водните знаци (Рак, Скорпион и Риба) са също доста застрашени от влиянието на ретрограден Меркурий, защото при тях емоцията е водеща, но пък както и въздухът водата се промушва, където може. Важното е да не ходят срещу течението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай