Алекс показа коремче

Преслава също закръгли ханша - феновете им подозират, че са бременни

Алекс показа коремче | StandartNews.com

София. Алекс Раева е бременна и с Дончо скоро ще станат родители, бе слухът, който обиколи социалната мрежа, пише bliasаk.bg. Повод за все още непотвърдената официално новина даде кадър, пуснат във Фейсбук. Там певицата и диджеят позират гушнати, а Дончо държи нежно леко наедрялото коремче на чаровната изпълнителка.

Освен това прави впечатление, че в албума от дайвинг почивката им на Малдивите липсват сцени, на които Алекс е с водолазен костюм или във водата - за разлика от Дончо. А както всички знаят, тя е страстен водолаз и едва ли би пропуснала гмуркане без причина.

 

Подобен е случаят и с Преслава. Снимка на закръглената попфолк певица веднага породиха съмнения, че и тя е бременна. На едно от последните си участия попфолк дивата се появи видимо сочна и с широка рокля. И веднага провокира слуха, че очаква бебе. "Закръглила е ханша най-после", "С тия широки дрехи да не крие коремче?", гласят мненията на почитатели в мрежата. Самата Преси неотдавна сподели, че заедно с Бирмата вече мечтаят за бебе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай