Събота,

Алек Болдуин бие рекорди в Холивуд! Подскача от щастие

От: Рачо Рачев, сн. IMDB -
955
Алек Болдуин бие рекорди в Холивуд! Подскача от щастие
A
A
A

Съпругата на Алек Болдуин Хилария разпространи информация, че двамата очакват седмо дете в семейството си. Тя публикува трогателно видео, в което двамата родители споделят на децата си, че скоро ще си имат още едно братче или сестриче.

След много възходи и падения през последните няколко години имаме вълнуващ възход и огромна изненада: още един малък Болдуин е на път, посочва Хилария в своя профил в Инстаграм.

Бяхме почти сигурни, че семейството ни е завършено, но сме безкрайно щастливи от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата - както виждате, те са супер развълнувани! Новото ни бебе е светъл лъч в живота ни. Благословия и подарък в тези несигурни времена, допълва Хилария Болдуин.

Алек Болдуин е в труден момент от живота си, тъй като е ответник по няколко граждански дела. На 21 октомври миналата година по време на репетиция на снимачната площадка на филма Rust Болдуин случайно застреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, след като се оказа, че използваният от него реквизитен пистолет е зареден с бойни, вместо с халосни патрони. Разследването по случая все още продължава.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com