Актрисата Британи Мърфи вероятно е била отровена

Актрисата Британи Мърфи вероятно е била отровена | StandartNews.com

Лос Анджелис. Отрова за мишки може да се окаже причината за смъртта на холивудската актриса Британи Мърфи, която почина през 2009 г., сочи нов доклад на токсикологията, цитиран от "Дейли мейл".

Ново независимо проучване, поръчано от бащата на покойната актриса – Анджело Берлоти, сочи, че Мърфи не е починала от естествена смърт, а може би е била умишлено отровена. Анализът, направен на косата на актрисата, показва съдържание на тежки метали, чиито нива са няколко пъти над допустимите. Токсините са същите, които се съдържат в отрова за мишки и насекоми.

"Ако елиминираме възможността за едновременно случайно излагане на тежки метали на пробите от донора, тогава единственото логично обяснение е тези метали (токсини) да са били дадени от трета страна, вероятно с криминално намерение", се казва в доклада.

Тежките метали са най-често срещани в отровите за гризачи и насекоми, което означава, че актрисата може би е отровена с препарат, изтребващ мишки или хлебарки.

В дните преди смъртта си Британи е демонстрирала всичките симптоми на отравяне с тежки метали, включващи главоболие, замайване, коремни спазми, кашлица, изпотяване, загуба на ориентация, хрипове и пневмония.

Майката на звездата е тази, която открива безжизненото й тяло на 20 декември 2009г. в Лос Анджелис и специалистите заявяват официално, че причината е пневмония и анемия. Съпругът на Мърфи – сценаристът Саймън Монджак, умира 5 месеца по-късно и то по същите причини. Подозрителните обстоятелства карат света да се замисли дали не става въпрос за умишлено отравяне на младата двойка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай