Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце

Розовата серия на Avon е цяла съкровищница от разнообразни и полезни продукти

Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце | StandartNews.com

Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто и често търсим правилните каузи, с които ние самите да можем да помогнем. А помощта в мисията на Avon срещу рака на гърдата не засяга само дамите – засяга всеки човек, който обича своята майка, сестра, приятелка. Засяга всички нас.

Помощта днес се случва с един малък жест – поръчка на благотворителен продукт от розовата серия на Avon. 100% от печалбата от продажбата на всеки благотворителен продукт се заделя във фонд и се дарява за борба с коварната болест. Всяка година Avon и Фондация „Една от 8“, партньор на кампанията от повече от 5 години, заедно набелязват най-наболелите сфери, които се нуждаят от подкрепа. Благодарение на набраните средства, се осигурява реална помощ на жените с рак на гърдата и се работи за ранна превенция на заболяването.

А розовата серия на Avon е цяла съкровищница от разнообразни и полезни продукти. В нея ще намерите различни артикули – бижута, аксесоари, продукти за дома - каквото и да изберете, вие подкрепяте важна за хиляди жени кауза. Всеки може да носи с гордост бижутата и аксесоарите от серията, защото те издават съпричастност. Те са и перфектния подарък за приятел, като мигновено изпълняват две важни мисии – да зарадват и да помогнат.

Днес доброто и съпричастността са изключително близо. Включи се в каузата с поръчка на благотворителен продукт на avon.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай